Winnen

Win: een iPhone 7 t.w.v. €769

[AFGELOPEN] Mogen we heel even je aandacht, want we hebben gróót nieuws. Je hebt ongetwijfeld meegekregen dat Apple met een nieuwe iPhone komt en dat er inmiddels al een flinke run is om die telefoon als eerste te bemachtigen. Mocht het jou nog niet gelukt zijn om er één te bestellen hoef je niet te treuren, want Girlscene geeft namelijk de iPhone 7 weg in samenwerking met T-Mobile! Lees snel verder.

Op de Girlscene redactie kunnen we niet zonder onze vertrouwde iPhone en ja, Girlscene’s Renée heeft de iPhone 7 zelfs al besteld. Zo gehecht zijn we aan Apple! Het is dat we zelf niet mee mogen doen aan de winactie, want anders hadden we het natuurlijk wel geweten. 😉 Desondanks zijn we wel heel blij dat we een nieuwe iPhone 7 mogen weggeven aan één van onze trouwe Girlscene lezeressen en bovendien is het ook nog eens hartstikke makkelijk om mee te doen.

Zie je het wel zitten om die waterdichte iPhone in de wacht te slepen? Wil je een betere camera dan je nu hebt? Ben je toe aan een telefoon waarvan de batterij langer meegaat (dan de voorgaande iPhones)? Dan heb je al reden genoeg om mee te doen en kans te maken! Zoals je waarschijnlijk wel weet vul je normaal een winactieformulier in om aan te geven dat je wil winnen, maar nu hebben we het NOG makkelijker gemaakt. Het enige wat je moet doen is op deze link klikken en vervolgens je naam, e-mailadres en provider invullen, akkoord geven op de voorwaarden en op verzenden drukken.

Vervolgens is het een kwestie van heel veel duimen en hopen dat jij als winnares uit de strijd komt. Succes!

De winactie is inmiddels beëindigd. Heb je niet gewonnen dan hoef je niet te treuren. Je kunt de iPhone 7 hier bestellen.

Klik hier om mee te doen aan de winactie.

Must reads 👀