Behind the Girlscenes #15

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

Ook onze kledingkasten hebben nieuwe vulling nodig! Daarom gingen we (de Fashionscene & Girlscene redactie) dinsdagochtend in het kader van teambuilding naar Primark, turbo shoppen!

behind the girlscenes

We kochten heel veel kleur! Blousjes, ondergoed, jeans...

behind the girlscenes

Maar ook pumps!

behind the girlscenesbehind the girlscenes

Leuke nagellakjes van Koh en Herôme. Binnenkort een review op Girlscene!

behind the girlscenes

Annemerel deed dit weekend een experimentje met textielverf! Het resultaat? Een roze dip dye op haar T-shirt! Hoe je dat doet lees je binnenkort op Girlscene!

sailors

Coca-Cola light onthulde in de Bijenkorf in Amsterdam de Limited Edition Collection by Jean Paul Gaultier. Girlscene was bij de lancering!Sailor boys met Cola Light flesjes zonder Jean Paul Gaultier jasje.

renata

De lovely Renate Verbaan was de host van de lancering.

cola

Cheers!

behind the girlscenes

Fashionchick stuurde ons hun nieuwe pumps op. Super lief, dankjewel!

De persdagen van de pr bureaus voor de fall-winter 2012 collecties zijn weer van start gegaan. Dit betekent hectische dagen op de fiets scheuren van bureau naar bureau om te zien wat voor moois alle verschillende labels in petto hebben voor volgend jaar winter.

mooi

Deze Steve Madden boots met neon-rits wilden we gelijk meenemen bij Mooi pr bureau.

crisis

Funny crisis jurkjes van Agna K bij Cream Pr om zelf te illustreren en te naaien.

pacman

De sieraden van Petra Rijlink bij Puur Pr staan hoog op onze wishlist, vooral het Pacman kettinkje.

ri

Heerlijk fluffy cocoon vest van River Island bij Oona!

behind 15

Een kijkje in Annemerel's agenda van afgelopen donderdag... Een artikel af? Dan streept ze hem aan met haar marker (dit is stiekem het allerleukste klusje, haha! Maken jullie ook To Do lijstjes?)

behind 15

Vinden jullie de wereld ook niet veel mooier als de zon schijnt? Amsterdam straalt altijd zo mooi met een strakblauwe lucht! Dat was helaas niet voor lange duur... Wanneer wordt het nu weer een ECHT lente?

behind 15

Jullie zeiden vorige week dat we iedere week Starbucks koffie lieten zien in de Behind the Girlscenes.. Nu hebben we een compromis. Donderdag haalden Esmee & Annemerel een heerlijk taartje bij Starbucks!

behind 15

Toen Annemerel bij Maison de Bonneterie was en zag dat ze daar nu ook Sal Y Limon verkopen kon ze het natuurlijk niet laten weer haar portemonnee te trekken.. Maar ze zijn ook zo mooi!

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Ter ere van het dertig jarig bestaan van Cosmopolitan werd Danique uitgenodigd in een prachtig theater te Amsterdam. Daar lieten ze een 3D film zien met een compilatie van de afgelopen dertig jaar. Een leuk feestje met veel BN’ers.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene