Behind the Girlscenes #16

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

Annemerel ging deze week eten bij een vriendinnetje dat net samen was gaan wonen met haar vriend. Het inpakpapier was op, gelukkig was daar het lookbook van het Franse merk Zadig & Voltaire!

behind the girlscenes

Danique kreeg deze aqua All Stars van Converse. Helemaal gelukkig werd ze van deze sneakers, want dit is haar favoriete kleurtje!

Tiffany's

bloemen

Fashionscene's Danique werd van de week uitgenodigd voor een ontbijt a.k.a. 'Breakfast at Tiffany's' bij het sieradenhuis Tiffany & Co. aan de P.C. Hooftstraat. Aanleiding hiervoor was de tijdelijke collectie van één van de vaste ontwerpers van Tiffany & Co., de inmiddels overleden Jean Schlumberger.  

Zijn ontwerpen worden gedragen door Hollywood-sterren als Natalie Portman, wijlen Elizabeth Taylor, Anne Hathaway, Emma Stone, Jackie Kennedy en Mary-Kate en Ashley Olsen. Naast het bewonderen van deze juwelen, mochten wij ze ook vasthouden, we love!

behind the girlscenes

Van Herôme en Koh kregen we deze leuke lakjes. Wij zijn klaar voor Koninginnedag!

gossip girl scene 16

Annemerel kwam deze week op de redactie met een enorme zonnebril (van H&M), niet omdat de zon zo scheen, maar om zichzelf (en haar mascara) te beschermen tegen de regen.

behind the girlscenesbehind the girlscenes

Deze heerlijke bonbons kregen wij bij het nieuwe boek 'Gift guide voor girls'. Binnenkort meer over het boek, want we like it!

behind the girlscenes

Binnenkort hebben wij een winactie met Lomography! Lomo wat? Lomography is een wereldwijd actieve organisatie, toegewijd aan experimentele en creatieve snapshot fotografie. Met hun steeds groter wordende collectie van innovatieve camera’s en accessoires, promoten ze analoge fotografie als een creatieve aanpak om de wereld vast te leggen en in je op te nemen.

De Lomography Gallery Store aan de Herengracht in Amsterdam is een pand waar de producten te koop zijn en er vinden ook activiteiten als exposities, product lanceringen en workshops plaats. Hier kun je je eigen Lomography profiel aanmaken en deelnemen aan de community.

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Danique was bij de presentatie van de nieuwe Bavariajurkjes van Spijkers & Spijkers. De V in het jurkje staat voor Victory en 2 bier ;). Wat vind jij van het jurkje?

Jet Ze.nl

Donderdag was er op de redactie een afscheidsborrel: Jet van Ze.nl heeft een nieuwe baan bij Allerhande! Wat gaan we haar missen...

Afscheids

Als afscheid kreeg Jet van alle redactiemeiden een H&M-bon en een eenmalige (geknutselde) editie van 'Ons Aller Jet' gevuld met allemaal lieve woorden, recepten en foto's speciaal voor Jet!

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Annick kreeg bij Soap Treatment Store een Princess Manicure. Ze koos voor de kleur 'hot pink' van O.P.I en haar handen kwamen er super verzorgd uit. Aanrader!

gossip girl scene 16

Toen Annemerel afgelopen zaterdag ging hardlopen kwam ze erachter dat ook blijven staan soms teveel gevraagd is.. Na acht kilometer lag ze ineens languit over het asfalt! Au!

gossip girl scene 16

Dus waren er dit weekend geen feestjes voor Annemerel, maar lag ze met een icepack en een zelfgemaakte cocktail op de bank.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene