Beauty

Feit of fabel: maakt scheren haren dikker?

Vind je ook dat jouw mooie bruine kleurtje van afgelopen zomer veel sneller lijkt te verdwijnen nadat je je benen geschoren hebt? Misschien denk je dat dit waar is, maar dit is toch echt een fabel. Scheren, we doen het zonder na te denken. Maar wat weet jij eigenlijk over scheren? Moet je bijvoorbeeld vóór of ná het scheren scrubben? Gillette Venus daagde ons uit om onze kennis over scheren te testen. Wat is nu een feit en wat een fabel…?

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal! Dit is helemaal gratis. Abonneren doe je hier.

Zijn jouw benen nog steeds summer proof door #GilletteVenus en ben jij nog niet klaar om ze te verstoppen in een jeans? Dan hebben wij heel goed nieuws! Met Gillette Venus maak je namelijk kans op een reis naar Ibiza! Deel een foto van jou benen in de openlucht met #VenusLegsie en post deze op de Facebook-pagina van Gillette Venus. Je moet wel opschieten, want je hebt nog 2 dagen om mee te doen! Wie weet mag je straks wel samen met één vriendin van 5 t/m 7 mei naar Ibiza!

* Deze video is gemaakt in samenwerking met Gillette Venus

Lees ook:

Must reads 👀