De bucketlist

Fashion door Redactie

Hebben jullie een bucketlist? Een lijstje met activiteiten die je gedaan MOET hebben voor je dood gaat. Nee? Nou dan wordt dat hoog tijd. Een bucketlist is LEUK. Niet alleen is het fantastisch om weer één van je “taken” af te kunnen strepen met je roze markeerstift, je doet misschien ook dingen die je anders nooit gedaan zou hebben. Wij geven je tips voor activiteiten die jouw bucketlist kunnen vullen.

bucketlist

Eet taart en drink champagne als ontbijt op maandagochtend
Blue Monday? Doen we niet aan. Ontkurk op maandagochtend eens een fles champagne en eet een lekker groot stuk (of twee) taart. Hoe kun je je dag en week beter beginnen? Natuurlijk wel met mate ;)

Alleen op vakantie
Een week lang jezelf afzonderen van de wereld op een eiland waar je eigenlijk niets anders kunt dan de hele dag in de zon aan het strand liggen. Met niemand hoeven praten en de telefoon uitzetten. Internet is ook uitgesloten natuurlijk.

bucketlist

Breakfast at Tiffany's
Ontbijt, net als in de film, met een croissantje voor de etalage van Tiffany's. Het liefst natuurlijk bij Tiffany's op 5th Avenue in New York, maar kan ook best in de PC in Amsterdam.

Een jongen mee uitvragen
Je kunt natuurlijk heel erg traditioneel altijd maar wachten totdat de jongen in kwestie het alternatief neemt, maar eens moet je het gewoon zelf eens proberen. Het ergste wat er kan gebeuren? Hij zegt nee. NOU, die nee heb je toch al, JA kun je krijgen. Toch?

bucketlist

Ren een marathon
Iedereen kan het, als je het maar graag genoeg wilt. Het maakt niet uit of je er vijf jaar of een paar maanden voor moet trainen. Het maakt niet uit of je hem in een kleine drie uur loopt, of de laatste voor de bezemwagen bent. Als je die 42,2 km maar een keer hebt gelopen...

Een shoppingspree in New York
Wij zouden niet klaar zijn om te sterven voordat we New York eens goed hebben leeg geshopt. Hiervoor is wel een tijdje sparen pure noodzaak.

bucketlist

De Eiffeltoren beklimmen
Iets dat we ook eens in ons leven gedaan moeten hebben is het beklimmen van de Eiffeltoren. En nee, dan niet met de lift, maar gewoon met de benenwagen. Duh!

bucketlist

Duiken
En dan bedoelen we natuurlijk niet van de springplank in het zwembad, maar met pak en luchtflessen en al diep in de zee.

Spontaan op vakantie
Naar de luchthaven gaan en een vlucht uitzoeken, om vervolgens binnen twee uur in een vliegtuig naar een onbekende bestemming te vliegen. Hoe leuk en spannend is dat?

Een boek schrijven
Je schrijft misschien niet meteen een bestseller en een uitgever vinden is ook niet één, twee, drie gedaan maar met de komst van het E-Book is dat toch allemaal een STUK makkelijker geworden.

de bucketlist

Alle acht de Harry Potter films achter elkaar kijken..
Het kost je bijna een dag, maar dan heb je wel het hele verhaal achter elkaar gezien. En wakker blijven hè, heel belangrijk!

Een week lang zonder telefoon
Je hoeft niet naar een onbewoond eiland om eens afstand te nemen van je telefoon.

bucketlist

Schrijf een liefdesbrief aan jezelf
Want zoals Carrie Bradshaw in Sex and the City al zei, de meest belangrijke relatie, is de relatie die je hebt met jezelf. En zo is het maar net.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Beeld: Weheartit

Door Annemerel