News

Mean Girls’ Glen Coco is tegenwoordig echt heel knap

Eerlijk, Mean Girls heeft echt een diepe indruk gemaakt op het leven van veel meiden. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Zo zijn er uitspraken die we nog steeds met liefde gebruiken! Van een ironische you can’t sit with us tot een you go Glen Coco… Maar hoe ziet Glen Coco er tegenwoordig uit? Hier is je antwoord!

Op de Girlscene redactie zeggen we misschien nog wel You go, Glen Coco, maar verder dachten we niet meer bij hem na. Tot de Amerikaanse Cosmopolitan een artikel over hem schreef en we ineens óók aan deze Mean Girls ster moesten denken. Hoewel hij het qua celebritystatus niet zover heeft geschopt als Lindsay Lohan en Amanda Seyfried kunnen we de uitspraak over hem niet vergeten. En spoiler: het is echt een knappe vent nu hij all grown up is.

Veel minuten in de film heeft David Reale niet gekregen, maar hij is nog steeds winning in life als het om zijn looks gaat. Jep, dit klinkt zeker oppervlakkig, maar mede dankzij zijn acteerskills, rol in Mean Girls en zijn uiterlijk weet hij toch aan het werk te blijven. Zo heeft hij inmiddels flink wat films op zijn naam staan én mag hij nu ook de serie Suits op zijn cv zetten. Not bad.

En zo ziet ‘ie er nu uit!

Lees ook:

Must reads 👀