Celebs

Fan van Ariana Grande? Dan moét je dit weten!

Opeens was ze daar met haar schattige kattenoortjes, sexy high heels en typerende paardenstaart. Ex-Nickelodeon ster Ariana Grande is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een superster. How can she not? Ze kan ge-wel-dig zingen (én imiteren!), scoort de ene naar de andere hit met haar catchy songs en doet álles voor haar fans. Maar wedden dat je de volgende dingen nog niet wist?

★ We kennen Ariana Grande allemaal als de roodharige Cat Valentine uit het Nickelodeon programma Sam & Cat en Victorious. Maar Cat en Ariana hebben meer met elkaar gemeen dan een prachtige stem, ze zijn namelijk beiden jarig op 26 juni. Toevallig!

★ Ariana is allergisch voor katten, maar is wel een echte dierenvriend. Ze is dól op honden en heeft een aantal hondjes geadopteerd. Lief.

★ Frankie, de broer van Ari, is bijna net zo populair als zijn zus. Hij heeft zijn eigen YouTube kanaal waar hij meer dan 420.000 abonnees heeft en werkt als acteur en producer. Ariana kan niet zonder haar broer en ze zijn dan ook als twee handen op één buik.

★ In 2008 stond onze superster voor het allereerst op Broadway als Charlotte in de musical ‘13’. Later won ze voor haar performance de National Youth Theatre Association Award. Wow!

★ Grande geniet niet alleen van het luxe leventje als superster, ook geeft ze dans- en muziekles aan arme kinderen in Zuid-Afrika als onderdeel van ‘Broadway in South Africa’.

★ Ari’s favoriete acteur is Jennifer Garner. Het kan daarom ook niet anders dat de film ‘13 Going On 30’ haar favoriete film ever is.

★ Daarnaast was Ariana als kind verslaafd aan Harry Potter (guilty!) en was ze dol op de boeken en films. Misschien een beetje te dol op de films… Ari was namelijk stiekem verliefd op Tom Felton die Draco Malfidus speelt. Haar crush ging zo ver dat ze zelfs liedjes over hem schreef.

★ Om in shape te blijven gaat Ariana graag zwemmen, count us in! *rent naar het dichtstbijzijnde zwembad om een abonnement af te sluiten*.

★ Haar celeb crush is Jon Bon Jovi. Geef ons toch maar Tom Felton… 😉

★ De eerste single van Ariana Grande, Put Your Hearts Up, vond Ari zelf helemaal niet leuk. Whut?! In verschillende interviews bekende Ariana dat ze niet tevreden was met het nummer en liever in een andere stijl muziek wilde maken. Zo gezegd zo gedaan: Ari stapte over naar een andere platenmaatschappij en koos voor een meer R&B, soul en pop vibe. 

★ Haar eerste album, Yours Truly, verdween na drie weken al uit de lijsten in Nederland(!). In Amerika was ze een rising star, maar in Nederland werd ze minder goed ontvangen.

★ Weet je nog dat schattige nerdje uit iCarly, Freddie? Ariana had een tijdje een relatie met deze acteur, Nathan Kress. Cute!

★ Ze heeft uitverkochte zalen en verkoopt miljoenen platen. Daarnaast heeft ze ook nog eens meer dan 12 miljoen(!) abonnees op haar YouTube kanaal en zit ze momenteel boven de 80 miljoen (and counting) volgers op Instagram. Ariana Grande is here to stay.

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: Getty Images

Must reads 👀