News

Meisje wordt helemaal gek tijdens het Instagram stalken

3

We've all been there. Ook al ben je 'alláng over hem heen', kun je het toch niet laten om hem te stalken op Instagram, Twitter, Facebook en elk ander account dat hij heeft. En dan komt er een dag dat je zijn Facebook opent en hij een selfie met zijn nieuwe vriendin heeft geüpload. Dat overkwam ook Marian Bull. Een vriendin filmde haar reactie na deze pijnlijke ontdekking en het is hilarisch, herkenbaar én confronterend.

Marian was super verliefd op een jongen, maar helaas is het niets geworden. Toch keek ze nog regelmatig op zijn socialmediakanalen, want hé, je moet toch een beetje weten waar hij allemaal mee bezig is. Op een dag kwam ze erachter dat haar ex een nieuwe vriendin heeft. Uiteraard pluisde Marian meteen de accounts van de nieuwe vriendin uit. 

Marians reacties tijdens het social media stalken zijn gefilmd. "Ze is zo mooi", huilt Marian. "Ze is een model en ik zit hier in mijn stomme appartement. De verwarming doet het niet eens. Ik weet zeker dat haar verwarming het wel doet'". Daarna kwam ze erachter dat de nieuwe vriendin ook aan waterverven doet en dan slaat het huilen om in lachen. "Ze maakt heel lelijke schilderijen!", zegt Marian tegen haar vriendin. 

Deze video maakt pijnlijk duidelijk wat zo'n ontdekking met je doet en hoe slecht social media stalken eigenlijk is: 

Lees ook:

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 3 jaar geleden Inyosii

    Jup, ik ben hier ook schuldig aan: ik stalk echt teveel en sommige ontdekkingen kunnen je behoorlijk upset maken..

  • 3 jaar geleden apple pie

    Oke dit is wel herkenbaar😂Ik denkt dat wel alm wel is na zo'n stalk sessie hebben moeten lachen (of het nou om jezelf is of je 'slachtoffer')

  • 3 jaar geleden Ashley

    wat gebroken hart allemaal met jou kan doen. liefde is kut.

  1. 1