Behind the Girlscenes #17

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

gucci

Jummy! We kregen de nieuwste zomergeuren van Gucci opgestuurd: Flora by Gucci. Volgende week volgt het artikel!

schoenen

Girlscene was bij de officiële lancering van de online schoenenwinkel Sarenza in Nederland. Deze lancering ging gepaard met een presentatie van de herfst- en wintercollectie 2012 in een pop-up stop store te Amsterdam. We love the shoes!!

behind the girlscenes

Annick vertrok samen met vijf andere dames naar de C&A in Düsseldorf. Het vervoersmiddel? Een taxi met geblindeerde ramen: very VIP-like!

behind

Annemerel was afgelopen woensdag bij de lancering van de parfumlijn van Essence!

behind

En daar werden heerlijke sapjes geschonken!

behind 17

En wat is zo'n feestje nu zonder cupcakes?! Yummy in my tummy!

C&A modeshow

Danique heeft sinds kort via Etat Pur (een nieuw Frans gezichtsverzorgingsmerk)een eigen boompje in Brazilië. Onze hoofdredacteur is dus ook nog eens heel vriendelijk voor het milieu!

etatpur
Redactrice Esmée bezocht de introductie van het nieuwe gezichtsverzorgingsmerk, super interessant!

lineatabs
Donderdagmiddag testte Esmée een nieuw product: Lineatabs. Het idee is simpel: voor je een vette maaltijd eet, neem je zo'n bruistablet en die absorbeert een deel van het vet. Of het werkt is natuurlijk moeilijk te bewijzen, maar de hamburger en patatjes waren wel erg lekker!

behind the girlscenes
We hebben ook deze week weer veel pakketjes klaargemaakt, waaronder de pumps die we via Facebook verloot hebben!

behind the girlscenes
Danique werkte vrijdag een dagje vanuit huis, daarom was het heel saai op de redactie!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene