News

Selena Gomez stopt met optreden en de reden is hartverscheurend

Überknap, rijk én succesvol: we zouden zo een dagje ruilen met Selena Gomez. Op Instagram en Snapchat zien we dat ze een droomleven leidt. Maar wat we al die tijd niet wisten, is dat de zangeres de schone schijn ophield. Het gaat helemaal niet goed met Selena. Het gaat zo slecht dat de superster heeft besloten om een time-out te nemen. De reden van dit drastische besluit is hartverscheurend… 

Fans die een kaartje hebben voor één van Selena’s aankomende optredens hebben dikke pech. De zangeres heeft al haar optredens afgezegd en onderbreekt haar carrière tijdelijk. Dit doet ze natuurlijk niet zomaar. Selena heeft last van paniekaanvallen en depressie. 

De superster heeft dit hartverscheurende nieuws in een persverklaring bekend gemaakt. Selena legt uit dat de het allemaal te maken heeft met haar ziekte lupus. “Zoals velen van jullie weten, ben ik een jaar geleden gediagnosticeerd met lupus. Het is een ziekte die op verschillende manieren kan uitpakken. Ik heb ontdekt dat lupus bij mij zorgt voor angst, paniekaanvallen en depressie”, legt Selena uit. 

Ze legt uit dat ze haar carrière op een laag pitje zet om te kunnen werken aan haar problemen. “Ik wil proactief zijn en me focussen op mijn gezondheid en geluk en heb besloten dat de beste manier om vooruit te komen is om wat tijd vrij te nemen”, zegt ze. Selena sluit de verklaring af met het bedanken van haar fans voor hun steun. “Jullie weten hoe speciaal jullie voor me zijn. Maar ik moet er nu voor zorgen dat ik al het mogelijke doe om me goed te voelen. Ik weet dat ik er niet alleen voor sta en door dit te delen hoop ik anderen aan te moedigen hun eigen problemen aan te pakken.”

Selena zal op 18 oktober optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Of de zangeres dit optreden ook afzegt is nog niet bekend. 

UPDATE:
Selena Gomez heeft haar concert in Nederland afgezegd en zal op 18 oktober niet optreden in de Ziggo Dome.

Beeld: Getty Images

Lees ook: 

Bron