Behind the Girlscenes #18

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Fashionscene'sscrapbook

Esmée trok een zomers item aan: een broek met olijke bloemenprint van Pull & Bear!

Fashionscene'sscrapbook

Danique heeft eindelijk een nagellakje in de perfecte geeltint gevonden bij Claire's!Het drogen duurt helaas wel een beetje lang...

fashionscene scrapbook douglas keycord

Girlscene is met de Douglas EK keycord helemaal klaar voor de voetbalgekte in juni! Aan de cord vind je onder meer een fluitje, lipgloss en nagelvijltje. Hij is nù verkrijgbaar in alle Douglas stores en via de website voor € 4,95.

Scrapbook

Hoe hilarisch: After Garlic tabletten om de knoflookgeur weg te werken uit je mond. We kregen deze in een goodiebag. Helaas is het niet te pruimen, maar de geur is wel weg (na het eten van een combinatie pesto + knoflook)!

behind the girlscenes

Annick was twee dagen ziek en heeft alleen maar op bed gelegen. Heel veel slapen, een beetje Girlscene en Sex And The City blijken een goede remedie.

behind the girlscenes

Bij die heerlijke temperaturen van afgelopen maandag dachten wij gelijk aan zomer, korte rokjes en blote benen. Daarom worden deze ontharingsmiddelen binnenkort door ons getest!

behind the girlscenes

Vorige week bij het C&A evenement kregen wij deze Arizona Iced tea. Wij herkenden deze hippe flesjes wel, maar waren nog niet bekend met alle smaken. Deze was in ieder geval lekker!

Versace

Scrapbook

Danique houdt - as you know - van lijstjes en kliedert heel wat blocnotes vol. Hierboven haar nieuwste Versace for H&M boekje dat ook volgeschreven gaat worden!

behind the girlscenes

Deze week hebben wij weer onwijs veel pakketjes klaargemaakt voor onze winnaressen. Danique zit verstopt achter de grote stapel.

behind the girlscenesMensen in de mode zouden niet eten? Wij zijn gek op deze kinder-chocolaatjes. Per dag gaat er gerust een heel pakje doorheen!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene