Blauwe blazers

Fashion door Redactie

Steeds meer meiden dragen blazers. Het leuke ervan is dat je ze bij elke outfit kunt dragen. Het is nu de trend dat je je blazer op een shirt met print draagt, met daaronder een leuke broek, tregging of een rokje. Maar je kunt ook op de chique tour gaan door er een blousje onder te dragen of een kokerrok, zodat je er wat zakelijker uitziet.

Ook kun je je blazer dragen op de outfit die je al aanhebt, bijvoorbeeld als jasje, als je even snel de deur uitgaat. In de winter is het erg leuk als je een outfit aanhebt met een dun vest en daarover heen een blazer. Dat is niet alleen lekker warm, maar het staat nog leuk ook!

Blazers heb je in veel vormen, kleuren en maten. Maar de zwarte is meestal toch favoriet, vanwege de neutrale kleur kun je hem namelijk bijna bij elke outfit aantrekken. Deze zomer zag je dat er veel lichte kleuren blazers in de winkels hingen, zoals beige en wit. Nu zijn er, met de winter in aankomst, weer veel zwarte en grijze, maar toch ook veel blauwe blazers. Blauw is ook een neutrale kleur, omdat het goed past bij een spijkerbroek, maar het is ook super leuk bij een navy look, met een gestreept shirtje eronder.

Zie hier blauwe blazers van dit seizoen om inspiratie op te doen!

-

Asos.com 99.26 euro

-

Asos.com 99.26 euro

-

Asos.com 72.79 euro

blauwe blazer

Vero moda 34.95 euro

blauwe blazer

Vero moda 17.48 euro

blauwe blazer

Vero moda 26,95 euro

blauwe blazer

Vila 39,95 euro

blauwe blazer

Only 26,95 euro

blauwe blazer

Only 44,95 euro

door Joyce