Behind the Girlscenes #19

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind

Annemerel was vorige week in Italië en at heel veel ijsjes!

behind

En kocht helemaal nieuwe ballerina's

behind the girlscenes

Vanaf maandag heeft Girlscene een nieuwe stagiaire: Eline! Annick werkte haar in..

behind the girlscenes

Danique haalde caramel frappuccino bij de Starbucks, maar in plaats van Danique heet ze voor een dagje Danik.

behind the girlscenes

behind

Wij kregen allemaal een stylish sjaal van 24hourfashiondeal, like?

behind the girlscenes

Normaal brengt één iemand de pakketjes weg, deze keer waren we met drie stagiaires, want we konden dit echt niet alleen!

Behind the girlscenes

Yummie, donderdagmiddag hebben we even gezellig met de hele redactie in een Chinees restaurant dim sum gegeten. Hou jij daar ook zo van?

Behind the girlscenes

Of hou jij, net zoals sommige meiden van de redactie, ook meer van loempia's?

behind the girlscenes

Maar, we aten ook gezond! Omdat de meesten een tijdje moeten reizen voordat ze op de redactie zijn, is deze appelbox ideaal!

behind the girlscenesbehind the girlscenes

Danique was bij de opening van de Jimmy Choo winkel in de P.C. Hooftstraat en werd super enthousiast van de meeste schoenen en tassen. Wat vind jij?

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene