Lifestyle

Kun jij deze mysterieuze geluiden raden?

Heb jij een geweldige muzieksmaak en weet jij na drie tonen al welk nummer op staat? Dat komt goed uit, want jouw getrainde oor komt helemaal van pas bij het leukste radiospel van Nederland! Het Geluid van Qmusic gaat weer van start en om extra kans te maken kun je in dit artikel alvast oefenen. Misschien raad jij dan wel het grootste geheim van Nederland!

Op maandag 29 augustus gaat Het Geluid 2016 van Qmusic weer van start. Heel Nederland is dan opnieuw druk in de weer met het raden van de vreemde geluiden die door de radio klinken. Is het misschien een krijtje op een schoolbord dat dat rare piepgeluid maakt? Of komt die doffe plof door een lege doos die op de grond valt? Misschien komt die hoge toon gewoon uit een liedje van Ariana Grande. Hier op de redactie ontstaat er elk jaar weer een hevige discussie over de mogelijkheden, maar komen we er helaas nooit uit.  

Vorig jaar werden er duizenden euro’s gewonnen en dat gaat deze editie vast ook gebeuren! Ben jij je al helemaal voor aan het bereiden op het spel, maar kun je nog wat extra oefening gebruiken? Op de Qmusic website is een test te vinden met alle geluiden van voorafgaande jaren. Klik hier om de quiz ook te spelen. Wij op de redactie hadden het er maar moeilijk mee en dan moesten we het ook nog in de kortste tijd mogelijk raden! 

Houd de Facebookpagina en Instagram van Qmusic in de gaten om de eerste te zijn die de tips te horen krijgt. Met de app, website of door middel van het sturen van een sms kun je meedoen met het spel. Als je goed luistert en de lijst met fout genoemde antwoorden goed in de gaten houdt, krijg jij misschien wel een Eureka-momentje en raad je Het Geluid! Met elk fout antwoord wordt er €100 aan het te winnen bedrag toegevoegd en met ieder uur een speler in de uitzending loopt dat snel op. 

Let wel even op meiden, je mag pas vanaf 18 jaar meedoen aan het spel. Dus weet jij zeker dat je het antwoord hebt, maar ben je nog geen 18? Vraag dan even aan je ouders of ze voor je willen bellen!

Dit artikel is een samenwerking met Q-music

Lees ook:

Must reads 👀