Lifestyle

Dit zijn de 8 leukste slaapkamer DIY video’s

Wat is er nu fijner dan wakker worden in een prachtige slaapkamer met gezellige verlichting en Pinterest-waardige decoratie? Het probleem is alleen dat die sfeermakers vaak ontzettend duur zijn en dat kunnen wij arme scholieren en studentjes natuurlijk niet betalen. Deze YouTube DIY’s zijn super makkelijk en geven meteen een heleboel sfeer aan jouw kamer.

Watch on YouTube

1. In deze video laat Hayley zien hoe je met 3 simpele DIY’s een complete Tumblr kamer maakt. Ze heeft super originele ideeën en wij zijn vooral fan van de leuke kussenhoezen!

Watch on YouTube

2. Deze meid laat in één video zien hoe je een heleboel gave decoraties maakt voor je kamer. De marmeren plantenpotjes zijn echt geweldig en verrassend makkelijk. Houd dat lijmpistool maar bij de hand! 

Watch on YouTube

3. Deze super vrolijke DIY’s fleuren je kamer meteen op! Hoe mooi zijn de sieradenhouders van bijzondere stenen geworden? 

Watch on YouTube

4. Houd jij je kamer liever iets rustiger? Deze minimalistische ideetjes heb jij zo in elkaar geflanst en voegen echt iets toe aan je kamer. 

Watch on YouTube

5. Vind jij dat jouw kamer wel iets opgeruimder mag? Maak dan deze sleutelophanger of dit geheime boekje voor je telefoon. De kalender die ze verder nog knutselt is heel erg leuk om als cadeautje te geven! 

Watch on YouTube

6. Deze gekleurde marmeren onderzetters zijn heel goed gelukt en eigenlijk is de complete kamer gewoon goals. Haar andere filmpjes zijn trouwens ook echt het bekijken waard. 

Watch on YouTube

7. Ben jij wel in voor een uitdaging? Deze gave plantenpot is nog best wel tricky om te maken, maar het resultaat mag er wezen. Makkelijker is het schattige melkflesje om wat bloemetjes in te zetten. 

Watch on YouTube

8. Wij waren erg onder de indruk door de gave wereldbol die deze meid heeft gemaakt. Ook de sieradenhanger is erg goed gelukt. Ziet er lekker vrolijk uit!

Lees ook:

Must reads 👀