Fashion

Behind the Girlscenes #20

49

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

Tijdens de modeshow van Hunkemöller mocht iedereen een badpak of bikini uitkiezen. Deze week ontving Annick haar badpak en ze is helemaal in love!

Bodyshop

Maandagmiddag is Eline naar het Beauty with a Heart event van de Bodyshop gegaan en werd overspoeld met lekkere geurtjes en lotions.

Bodyshop

Naast alle lekkere geurtjes kon je ook worden opgemaakt door een medewerker van The Body Shop. Leuk he?

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Zaterdag was Annemerel jarig en dinsdag had ze voor iedereen cupcakes gebakken! Cakejes met blauwe bes en een citroentopping, heerlijk. Van ons kreeg ze een ZARA-bon zodat ze weer lekker kan shoppen.

behind the girlscenes behind the girlscenes

behind the girlscenes

Danique was bij de lancering van de nieuwste Cointreau cocktail: bitterlemon, Cointreau & munt! Daarnaast interviewde ze ontwerper Alexis Mabille.  

Benen

Benen

Eline en Annick waren dinsdag bij de prijsuitreiking voor de mooiste benen van Nederland. Jitske (bovenste foto) is de winnares van dit jaar!

behind the girlscenes behind the girlscenes behind the girlscenes behind the girlscenes

Danique ging naar het H&M hoofdkantoor om daar de nieuwe herfst-winter collectie te bekijken (we know: ergggggg vroeg, maar de modewereld loopt nu eenmaal altijd voor). Bekijk op fashionscene het report!

behinds

Annemerel werd halverwege de week ziek, dus werkte ze verder vanuit bed met twee dekens en als enige collega haar beertje!

Bourjois

Deze zomer kun je je nagels in een van deze fantastische kleuren lakken. Wij kregen ze vanmiddag binnen op de reactie. Welke kleur zou jij kiezen?

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

49 reacties

 • 7 jaar geleden Naomie__

  godgod wat zijn sommige hier zielig zeg... zonder dat soort dingen zou girlscene niet eens bestaan hebben... deze cadeautjes krijgen hun zelf opgestuurd om reclame te maken en ze worden zelf uitgenodigd voor modeshows..... -__-

  ik vind girlscene nog steeds geweldig

 • 7 jaar geleden willemijn

  @dasha1 : helemaal mee eens, zonder al hun werk zou deze hele site niet eens bestaan!

 • 7 jaar geleden Dasha1

  Ik vond het altijd al een super leuk artikel. Inderdaad jammer dat meiden hier kritiek geven op het feit dat er zogenaamd niks gedaan wordt. Girlscene kan inderdaad foto's plaatsen hoe iedereen achter de pc zit, maar volgens mij is het juist leuk om te kijken wat ze naast hun werk nog meemaken.

  Wat me ook echt opvalt dat heel veel meiden hier erg jaloers zijn en gunnen elkaar niks. Echt vervelend. Reacties zoals "jullie doen niks en krijgen dingen gratis" vind ik echt respectloos.

  Ik hoop dat meiden van Girlscene dit zich niet persoonlijk gaan aantrekken. Echt respect dat deze artikels nog worden gepubliceerd. Zou me niet verbazen als het ineens weggehaald werd.

 • 7 jaar geleden Jennifer

  ik sluit me aan bij catlover23

  het lijkt net of iedereen op zoek is naar alle fouten om alles maar af te kraken. GET A LIFE

  probeer zelf maar eens zo een site als girlscene te maken/onderhouden. Dat is best een hoop werk en jullie moeten er gewoon blij mee zijn dat er ├╝berhaupt sites als deze zijn.

 • 7 jaar geleden redlipsticks

  Ik sluit me aan bij de rest van de reacties. Wat mij opvalt is dat de onderwerpen van de homepage-artikelen vaak best leuk zijn, maar dat de uitwerking slecht is.

 • 7 jaar geleden NeverxLookxBack

  Ik vind het zo leuk artikel

  Doe zo verder!!!!!!!

 • 7 jaar geleden kikl

  ----

 • 7 jaar geleden Eva

  Nou,

  ik vind het wel leuk om te zien wat voor events ze heen zijn geweest ect.

  En die cadeau's zijn echt niet alleen maar bedoelt om de lezeressen de ogen uit te steken of zo, er worden ook zat artikels over geschreven, maar lijkt me idd een relaxte baan verder

 • 7 jaar geleden Mirthe

  Ik vind girlscene nog erg leuk maar al die negatieve reactie's DAT is de reden dat het minder leuk is. Niet als er een keer een staat geschreven i.p.v. eens.

 • 7 jaar geleden tjokie

  leuk als je je geld kan verdienen met shoppen, tegen modeshows aangapen, cakejes bakken en later weg werken, wat drank. jaja erg handig, maar niet iedereen wordt hier gelukkig van. kijk maar naar de reacties...

 • 7 jaar geleden m..

  Girlscene is echt een grote grap geworden nadat Monique is gestopt! Ik vraag me serieus af of die meiden die stage lopen bij GS wel een voldoende kunnen krijgen voor hun stage, zo slecht vind ik GS de laatste maanden!

  Heel leuk een behind the scenes artikel, maar laat dan ook eens zien dat jullie meer doen dan naar modeshows/openingen/events gaan, cake eten, koffie of alcohol drinken en shoppen..

  Zooooooooooooo jammer!

 • 7 jaar geleden Horizon

  yeah cadeaus all daaay longg. & eten.

 • 7 jaar geleden Ellen

  Wat een vrolijke reacties toch allemaal maar weer. Ik vind het wel een heel leuk artikel het is leuk om te zien wat jullie allemaal doen.

 • 7 jaar geleden Mindblowing

  Ik denk dat jullie maar beter kunnen stoppen met dit artikel, er komen toch alleen maar slechte reacties op.. Die ik ook wel snap, als je naar dit artikel kijkt, lijkt het net of jullie de hele dag door alleen maar aan het eten zijn en leuke uitjes hebben, waar vervolgens nooit artikelen over verschijnen, of hele korte met 3 fotootjes erbij.

 • 7 jaar geleden karel

  pff nog steeds die afschuwelijke instagram foto's. Dat ziet er toch wel zo onprofessioneel uit, waarom blijven jullie hier toch mee doorgaan? Ik neem aan dat er best een fatsoenlijke camera op de redactie is.

 • 7 jaar geleden fmyou

  Oh, mijn god. de meest fashion Women's Zilveren Armband horloge met witte Czechic Diamond Decoratie zo perfect. Het is het beste cadeau voor je vrouw: http://www.chinagadgetland.com/womens-silver-bracelet-watch-with-white-czechic-diamond-decoration-p-10003198.html?utm_source=girlscene.nl&utm_medium=forum&utm_campaign=wcm

 • 7 jaar geleden Serafijn

  Als het zo zit ga ik ook bij Girlscene werken. Alleen maar cadeautjes krijgen, evenementen bezoeken en taart eten, en heel af en toe eens 15 minuutjes 'werken' *kuchcopypastenkuch* aan een artikel.

  Ik begrijp ook niet dat jullie zelfs maar een artikel als dat over Olivia Palermo durven posten. Ik kan echt niet geloven dat jullie het 'afgewerkte' artikel bekijken en denken "Zo, dit is goed!". Voelen jullie dan niets van schaamte of schuld? Of misschien het gevoel dat je aan het onderpresteren bent, en veel meer kan? Blijkbaar niet, want er zijn al vaker reacties als al deze gekomen, en toch wordt er amper iets aan gedaan. Het lijkt zelfs erger te worden. De ambitie en toewijding druipen er echt vanaf bij de redactie!

 • 7 jaar geleden Hotpie

  Weet je wat ik raar vind? jullie gaan zo vaak naar persuitjes, en wij zien hier maar vrij weinig artikels over, en daarbij: Ja, het lijkt echt of jullie alleen maar eten heel de dag door en leuke persreisjes maken en als je geen zin hebt of je kan je bed niet uitkomen, aahhh blijf maar thuis, sorry hoor, maar de meeste meisjes hier werken denk op hun 6/12 urerige bijbaan een stuk harder, komen jullie aan met jullie oh zo zware baan, denk dat veel mensen willen ruilen, inclusief ik.

 • 7 jaar geleden Annick1992

  Beste meiden, wij doen ons uiterste best om jullie tevreden te houden! Zo te lezen zijn jullie het hier niet mee eens, dus horen wij maar al te graag wat jullie op Girlscene willen zien en lezen. Zouden jullie je op- en aanmerkingen naar info@girlscene.nl willen sturen? Dan zorgen wij ervoor dat wij alles zo goed mogelijk doorvoeren zodat wij het jullie weer naar je zin kunnen maken! Liefs, Girlscene

 • 7 jaar geleden fientjeee24

  weet iemand misschien waar je fluorescerende nagellak kan kopen??

  hihi xx

 • 7 jaar geleden Sequin

  Meiden ik ben het eens met al jullie reacties, maar bedenk je wel dat ze hun geld verdienen door deze foto's van the Body Shop en H&M te posten. Al die zogenaamde artikelen waar dan heel klein "advertorial" onder staat, verdienen ze ook geld aan. Dat is nou eenmaal hun werk. Als ze dat nooit meer posten, verdienen ze niks meer en gaat girlscene ook uit de lucht. En als jullie het niet leuk vinden, ga dan naar een andere site . Weet je welke goed is? NSMBL.nl. Veel DIY's en leuke artikelen op een iets... hoger niveau.

 • 7 jaar geleden gwendoly

  roze nagellak!

 • 7 jaar geleden Jowie

  Ik kan nog STEEDS niet reageren op het forum.

 • 7 jaar geleden Marie

  Ik heb het gevoel dat deze artikels met gemak door 15 jarigen kunnen geschreven zijn

 • 7 jaar geleden Dj

  Ik sluit me ook aan met de reacties hieronder. Vroeger was Girlscene gewoon beter! Er werd meer tijd in de artikels gestoken! Ik kwam ook altijd alleen maar voor de artikels. Maar nu ga ik eigenlijk alleen maar op het forum want daar vind ik wel leuke en handige dingen.

  Sorry, maar ik krijg echt het idee dat jullie werk nu echt gewoon makkelijk is hoor.

 • 7 jaar geleden Sara

  Die schoenen van de H&M zijn erg leuk!

 • 7 jaar geleden BExYOURRSELF

  Jullie doen zulke leuke dingen maar de artikelen zijn dan weer heel slecht... klopt iets niet?

 • 7 jaar geleden Magnificence

  @Happynes ik ook hoor!

  Ik ben al sinds mijn 10e lid van girlscene. En het is zoveel veranderd. eerder slechter dan beter.

 • 7 jaar geleden LegallyBlonde

  Jup, eens met de reacties hieronder. En ik krijg ook de indruk dat jullie werk juist wel eenvoudig en relaxt is.

 • 7 jaar geleden Marloes

  Waarom is het zo leuk behind the scenes als er op girlscene zelf alleen maar slechte flutartikelen verschijnen?

 • 7 jaar geleden Happyness

  Ben het er helemaal mee eens. kwam altijd voor de artikelen maar ik typ het webadres van het forum al in. er zou echt weer een verandering moeten komen.

 • 7 jaar geleden Koosje

  ik sluit me ook volledig aan, ik ben ongeveer 4 jaar lid van girlscene maar tegenwoordig vind ik het de minst leuke artikels op mijn bloglovin pagina en dat zijn meestal meiden die het voor de fun doen.

 • 7 jaar geleden Tessa

  Zoveel events en zo weinig artikelen erover. Waarom?

  Mooi spiegelreflex cameraatje aanschaffen is misschien ook een goed plan.

 • 7 jaar geleden expectless

  Helemaal eens met de reacties hieronder. Er worden per dag een paar artikels online gezet van rond de 20/30 zinnen. Het zou veeel leuker zijn als alle events waar jullie naar toe gaan laten zien worden d.m.v. foto's en uitleg et cetera. Ik zie het iedere keer in de Behind the Girlscenes artikelen terugkomen maar ik heb het idee dat niet overal een artikel van is/wordt gemaakt. Beetje jammer, want dat zou girlscene denk ik wel verbeteren..

 • 7 jaar geleden chicaddict

  Ook ik sluit me aan bij de andere reacties.. Ik moet toegeven dat ik de artikels amper lees. Ik kom echt alleen nog voor het forum en vind het mooi meegenomen als er toch een leuk artikel is. Wat niet veel meer is.. Sorry, maar het is gewoon zonde..

 • 7 jaar geleden Trasure

  Leuk!!

  Follow my blog:

  http://trasure.blogspot.com

 • 7 jaar geleden Vlinder

  heel leuk allemaal! maar idd, sluit me aan op onderstaande reacties. vroeger kwam ik op girlscene voor de leuke artikels, nu eigenlijk vooral voor het forum, want de artikels slaan tegenwoordig echt nergens meer op...

 • 7 jaar geleden FashionTeaTime

  Ik denk dat jullie super veel kunnen verbeteren aan de kwaliteit van de foto's. Jullie posts zijn hartstikke leuk, maar veel blogs hebben profesionelere foto's dan hier. En dat terwijl jullie een hartstikke leuk team hebben! Er zit veel meer in!

  En deze week leek me weer super bij jullie, ik had graag bij alle events aanwezig willen zijn haha

 • 7 jaar geleden FairyTale

  Ik ben het ook met de onderstaande reacties eens.. dit is een van de enige artikelen waar ik wat enthousiasme in terug kan vinden.. ik zou juist over (bijna) alle dingen die hier geschreven worden meer willen weten / uitgebreidere artikelen zien ipv simpele boodschappenlijst-achtige artikelen en artikelen die opgevuld moeten worden door foto's vanwege het gebrek aan tekst.

 • 7 jaar geleden sofie

  Klinkt als mijn droombaan

 • 7 jaar geleden Julie

  Nice

 • 7 jaar geleden RRRfashion

  Liever lui dan moe he!

 • 7 jaar geleden Jurissa

  Mee eens wat hieronder gezegd wordt. Tegenwoordig lijkt het meer alsof alle artikels ook voor de fun geschreven worden, en niet meer als een echte baan gezien wordt.

 • 7 jaar geleden Roos

  @waterdruppel: ja ik mis ook wel eens reviews van producten. Ik vraag me dan eigenlijk af waarom jullie die producten krijgen terwijl er bijna nooit een artikel over verschijnt. Niet gemeen bedoelt hoor

 • 7 jaar geleden bluelion

  gvd maak dan eens artikeltjes over wat je doet. asdlkfjasd laat ook maar zeg

 • 7 jaar geleden hoideboi

  Weet je wat ik nooit zo goed begrijp? Jullie gaan naar z├│ veel leuke evenementen, maar zelden komt daar een artikel over... Dan neem ik aan dat jullie daar alleen maar voor de fun naar toe gaan, terwijl dat toch ook weer niet helemaal de bedoeling is, lijkt me.

 • 7 jaar geleden missfashiongirl

  ahhhh, eindelijk ahah, ik wacht hier echt elke week op.....best raar eigenlijk..

 1. 1