Behind the Girlscenes #20

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

Tijdens de modeshow van Hunkemöller mocht iedereen een badpak of bikini uitkiezen. Deze week ontving Annick haar badpak en ze is helemaal in love!

Bodyshop

Maandagmiddag is Eline naar het Beauty with a Heart event van de Bodyshop gegaan en werd overspoeld met lekkere geurtjes en lotions.

Bodyshop

Naast alle lekkere geurtjes kon je ook worden opgemaakt door een medewerker van The Body Shop. Leuk he?

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Zaterdag was Annemerel jarig en dinsdag had ze voor iedereen cupcakes gebakken! Cakejes met blauwe bes en een citroentopping, heerlijk. Van ons kreeg ze een ZARA-bon zodat ze weer lekker kan shoppen.

behind the girlscenes behind the girlscenes

behind the girlscenes

Danique was bij de lancering van de nieuwste Cointreau cocktail: bitterlemon, Cointreau & munt! Daarnaast interviewde ze ontwerper Alexis Mabille.  

Benen

Benen

Eline en Annick waren dinsdag bij de prijsuitreiking voor de mooiste benen van Nederland. Jitske (bovenste foto) is de winnares van dit jaar!

behind the girlscenes behind the girlscenes behind the girlscenes behind the girlscenes

Danique ging naar het H&M hoofdkantoor om daar de nieuwe herfst-winter collectie te bekijken (we know: ergggggg vroeg, maar de modewereld loopt nu eenmaal altijd voor). Bekijk op fashionscene het report!

behinds

Annemerel werd halverwege de week ziek, dus werkte ze verder vanuit bed met twee dekens en als enige collega haar beertje!

Bourjois

Deze zomer kun je je nagels in een van deze fantastische kleuren lakken. Wij kregen ze vanmiddag binnen op de reactie. Welke kleur zou jij kiezen?

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene