Report: The Body Shop 'Beauty with a Heart'

Fashion door Redactie

Afgelopen maandag was Girlscene aanwezig bij het Beauty with a Heart event van The Body Shop. Tijdens dit event werd hun nieuwe beautylijn gepresenteerd en werd je in de watten gelegd door de aanwezige medewerkers. De ingang was te bereiken via een catwalk van zand en omdat het zonnetje scheen, kreeg je meteen een zomers gevoel. Kijk je mee naar alle foto's?

Bodyshop

Bij binnenkomst werden we ontvangen met een welkomsdrankje en een tas waarin je alle goodies kon doen. Daarna kon je rustig rondlopen en kreeg je bij iedere tafel uitgebreid uitleg over de producten en waar The Body Shop voor staat.

Bodyshop

Bodyshop

Als eerste kon je lekker op een bankje gaan zitten en kreeg je een handmassage en uitleg over de fairtrade producten. The Body Shop investeert veel in producten die op een eerlijke manier gemaakt zijn en zorgen op die manier dat mensen in arme landen een beetje geld kunnen verdienen.

Bodyshop

Na de massage kon je vier verschillende kleuren oogschaduw zelf uitkiezen of door een professional geholpen worden. Deze sprankelende kleur op de foto is ideaal voor de zomer en glittert heel mooi in de zon.

Bodyshop

Met de vier uitgekozen kleuren oogschaduw kon je je meteen laten opmaken door een professional. Zo zie je meteen of de kleuren wel echt bij je passen!

Bodyshop

Bodyshop

De nieuwe beautylijn bestaat uit allerlei producten: bodylotion, reinigingsmelk, bodybutter, lippenbalsem, scrub.. Noem het maar op! Er ontbreekt geen enkel product en ze zijn er in allerlei geuren. Vooral de bodybutters ruiken erg lekker, zelfs zo sterk dat parfum overbodig is. Handig voor in de zomer!

Bodyshop

Het was een gezellige en leerzame middag met allerlei hapjes en drankjes. De medewerkers gaven veel uitleg en vonden het leuk om met iedereen een praatje te maken. Als je een product van The Body Shop koopt, steun je ook meteen mensen in arme landen. Op die manier ben jij blij met je product en geef je de makers ervan een beter leven.

Heb jij al een fairtrade beauty product in huis?

Door Eline