Fashion

Report: Mooiste benen van Nederland

Dinsdagmiddag was het weer zover, de mooiste benen van Nederland werden uitgekozen. Cosmopolitan organiseert dit jaarlijkse event en wij, Eline en Annick, waren erbij. Om drie uur werden we verwacht in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Wat we daar gingen zien? Een catwalk waarop alle twintig deelneemsters hun benen showden. De jury koos een winnares die naar huis ging met een gigantisch prijzenpakket. Kijk mee naar het report!

De wedstrijd werd gepresenteerd door BNN-presentatrice Zarayda Groenhart. Zij vertelde ons hoe de middag eruit zou zien en kondigde alle deelnemers aan. De deelnemers liepen over de catwalk en gaven antwoord op een paar vragen van Zarayda. Alles werd natuurlijk door de jury bekeken...

Benen

De jury bestond uit een vertegenwoordigster van Gillette Venus ProSkin, iemand van RPH Modelmanagement, Suzanne de Goeij, de hoofdredacteur van Cosmopolitan en Lange Frans. Deze juryleden keken allemaal met een totaal verschillende blik naar de benen en de meiden keken!

Benen

De muziek werd verzorgd door judoka en DJ, Dennis van der Geest.

Benen

Tijdens juryoverleg werd bekend gemaakt welke BN’ers volgens de lezeressen van Cosmopolitan op een mooie manier ambassadeur zijn van hun goede doel. De 1e prijs van € 2.500 ging naar Bettina Holwerda voor Stop Kindermisbruik, de tweede prijs van € 1.500 ging naar Renate Gerschtanowitz-Verbaan voor Unicef en de derde prijs van €1.000 ging naar Lauren Verster voor UNHCR.

Benen

Benen

Benen
De hoofdredactrice van Cosmopolitan was erbij om de prijs uit te reiken.

Jitske was de gelukkige winnares. Wat zij had gewonnen naast de titel ‘Mooiste Benen van Nederland 2012’? Een middag shoppen met een professionele stylist met €1000 euro shopgeld, een behandeling in een wellness resort, een jaar lang scheren met Gillette,  een jaarabonnement op Cosmopolitan en natuurlijk je foto in Cosmopolitan.

Benen
De winnares: Tjitske!

Benen
De mooiste benen van Nederland 2012

Ben jij ook zo trots op je eigen benen?

Door Eline & Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved