News

Super slecht nieuws voor iedereen die niet zonder UGGs kan

Oké, we moeten het heel even hebben over de meest geliefde en gehate schoen ooit. Het is nu misschien mooi weer buiten, maar voordat je het weet breekt het najaar aan en schieten we allemaal onze sloffen eh… UGGs in om onze voeten lekker warm te houden. Maar er is heel slecht nieuws voor alle liefhebbers van UGG. Lees snel verder.

Er valt heel wat over de UGG laars te zeggen. Oké, het ontwerp is misschien niet het meest vrouwelijke ontwerp ooit en misschien hebben ze wat weg van sloffen, maar ze zorgen er tenminste wel voor dat je voeten warm blijven én er zijn genoeg mensen die ze wél mooi vinden! Maar als je een paar (of twee, drie…) in je bezit hebt weet je misschien wel dat ze niet de meeste steun aan je voeten geven. En daarom is UGG nu ook in het nieuws.

Mocht je denken dat hakken slecht zijn voor je lichaam, think again. Bij dezen valt die droom meteen in duigen, want een expert zegt dat schoenen zoals UGGs, maar ook slippers en ballerina’s véél slechter voor je voeten en postuur zijn. WAT?! Jep, de ‘comfortabele’ schoenen schijnen dus niet per se goed voor je te zijn. Maar hoe zit het dan?

Een expert zegt dat een hak beter voor je lichaam zou zijn. Sommige hakken bieden namelijk meer steun aan je voeten dan een platte schoen, omdat een hak schijnbaar meer je rug en voeten ondersteunt. Het betekent overigens niet meteen dat je continu op stiletto’s van 12 centimeter moet rondlopen. Een hakje van 5 centimeter zou hierbij ideaal zijn en dus een stuk meer steun geven dan je favoriete UGGs. Boe!

Lees ook:

Bron