Behind the Girlscenes #21

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Annick en Esmée gingen naar de perspresentatie van New Look. Hier werd de herfst/winter collectie gepresenteerd. Wat vinden jullie van de items?

behind the girlscenes

Bij zulk mooi weer hoort een zomerse lunch! Esmée kocht aardbeien voor op brood mmm...

behind21

Annemerel ging deze week op zoek naar de rode loper looks van Doutzen en maakte er collages van..

behind the girlscenes

Etos heeft een aantal leuke (beauty) producten voor tijdens het EK zoals lippenstift, nagellak, een topje en armbanden. Heel leuk en ook nog eens betaalbaar, want de prijzen beginnen bij € 0,78! De producten liggen vanaf maandag in de winkel.

behind the girlscenes

Het was ontzettend warm op de redactie, dus alle ramen gingen open en de ventilatoren stonden op hard!

behind the girlscenes

Vrijdag was Annick jarig en ze kreeg van iedereen een H&M bon! Ze was er heel erg blij mee :-)

behind the girlscenes

Ze trakteerde - hoe kan het ook anders met dit weer - op ijsjes! Perenijsjes en chocolade-ijsjes om precies te zijn.

Cocktails

Vrijdagmiddag werden we allemaal aangenaam verrast door twee mannen met een grote zwarte doos in hun handen. Zij kwamen ons kant-en-klare cocktails brengen. Laat het weekend maar beginnen!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene