Behind the Girlscenes #22

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

behind the girlscenes

behind the girlscenes behind the girlscenes

Maandag kwam het artikel over de nieuwe Girlscene agenda 2012 - 2013 online. Voor € 14,95 is deze girly, handige en vooral leuke agenda voor jou. Waar je hem kunt bemachtigen? Je kunt hem nu hier bestellen!

behind the girlscenes

Wij kregen deze drie nieuwe varianten droogshampoo - Zomer blond, Verrassend volume & Langer fris - van Andrélon binnen. Wij gaan ze voor je testen en de resultaten komen binnenkort op Girlscene!

behind the girlscenes

Corny is de nieuwe chocoladereep. De hoofdingrediënten zijn nootjes en maïs en het wordt nog lekkerder met stukjes witte of melkchocolade erop! Een nieuw tussendoortje in het schap van je supermarkt, ideaal voor als je zin hebt in iets lekkers waar je energie van krijgt. Wij zijn fan! Waar te koop? Bij Albert Heijn.
behind the girlscenes

Natuurlijk wordt de dag ook deze week weer begonnen met koffie! Dit was een heugelijke dag... Het was de allereerste keer dat Annemerel's naam goed op de Starbucksbeker geschreven werd! Drie hoera-tjes voor deze meneer!

behind the girlscenes

Annemerel ontmoette deze week Mrs. Essie Weingarten, de dame achter de prachtige Essie nagellakjes! Bekijk hier het report.

behind the girlscenes

Haar nagels werden mooi gelakt..

behind the girlscenes

En genoot van macarons in de kleur van Essie lakjes! Daarna schreef ze er DIT verslag over!

behind the girlscenes

Oh en ze mocht ook een mooi lakje uitzoeken om mee naar huis te nemen! Annemerel koos voor Mademoiselle, het lakje dat ze op deze foto draagt. Wisten jullie trouwens al dat er een vervolg komt op het populaire boek "De duivel draagt Prada?" Volgend voorjaar in de winkels, wij kunnen niet wachten!

Behind the girlscene

Aan het eind van de week besloten wij met de hele redactie even snel ergens te lunchen. Ja, ook wij eten 's middags een broodje ;-). De kroketten waren toch wel echt de favo van die middag en als toetje kochten we nog even snel chocolade rozijnen. Yummie!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene