Health

14 knappe sporters van eigen bodem

Een tijdje geleden introduceerden wij veertien knappe sporters van eigen bodem, maar dat zijn ze natuurlijk nog lang niet allemaal. Nu de Olympische Spelen bezig zijn zitten wij het liefst de hele dag voor de televisie om die lekkere mannen te spotten. Daarom vonden wij het nu hoog tijd worden voor een tweede deel. Dus bij deze: nog veertien knappe sporters van eigen bodem!

1. Patrick Miedema (handbal)
Deze 25-jarige handballer is niet alleen goed in zijn sport, maar ook een plaatje om te zien! Patrick komt uit de buurt van Utrecht en speelt momenteel bij Volendam. Helaas heeft Patrick al een vriendin, maar van deze heerlijke zomerfoto krijgen wij geen genoeg.

2. Sebastiaan Verschuren (zwemmen)
Sebastiaan is 27 jaar oud en staat momenteel op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Spannend! Behalve een leuk koppie heeft Sebastiaan ook een heerlijk lichaam, dus kom maar door met die foto’s in zwembroek.

3. Frank Rijken (Turnen)
Pas 19 jaar oud is deze topsporter. Frank zit nog op het VWO, maar ook hij mag zich momenteel bewijzen in Rio de Janeiro. Zet hem op, Frank!

4. Mitch Dielemans (boogschieten)
Deze knappe boogschutter mag ons wel leren hoe we, net als Katniss in The Hunger Games, een pijl schieten.

5. Pieter Braun (Meerkamp)
Hallo zeg! Als de 23-jarige Pieter Braun geen zin meer heeft om te schitteren op de atletiekbaan kan hij altijd nog gaan voor een modellencarrière…

6. Theo Bos
Met Theo wil jij wel een rondje fietsen. Deze 31-jarige wielrenner raast je op de baan zo voorbij, maar ziet er ook héél goed uit.

7. Reinder Nummerdor (Beachvolleybal)
Reinder heeft sinds kort een dochtertje samen met volleybalster Manon Flier. Maar hé, kijken mag altijd toch? Wat een super lief gezinnetje en wat heeft Reinder een knappe kop!

8. Maarten Brzoskowski (zwemmen)
Houd jij van blond met een sixpack? Dan zit je bij Maarten helemaal goed. Deze 20-jarige zwemmer komt momenteel voor Nederland uit op de Olympische Spelen, dus zet je televisie maar snel aan voor deze zwemgod.

9. Glenn Schuurman (hockey)
Glenn is een 25-jarige hockeyer en ook hij staat momenteel te schitteren op de Olympische Spelen. Thuis speelt hij voor Bloemendaal én studeert hij commerciële economie. Knappe kop die Glenn!

10. Fabian Florant (verspringen)
Ook deze atleet is een feestje om naar te kijken. Zo wordt dat hink-stap-sprong toch ineens een heel stuk leuker…

11. Jelle Geenst
Geen Nederlander, maar wel bijna én heel leuk. Deze 23-jarige Belg doet aan triathlon en komt momenteel uit voor België op de Olympische Spelen.

12. Ibrahim Affelay (voetbal)
Wie kent deze knapperd niet? Ibrahim is 30 jaar oud en speelt bij Stoke City. Daarnaast komt hij uit voor het Nederlands team.

13. Twan van Gendt (BMX)
Voor zo’n stoere sport moet je wel een stoere jongen zijn toch? Twan is een 24-jarige BMX’er uit Den Bosch.

14. Alexander Brouwer
Om af te sluiten nog één beachvolleyballer. Alexander Brouwer vormt samen met Robert Meeuwsen een duo. Mogen we jou bellen voor een potje beachvolleybal, Alexander?

Lees ook: