Lifestyle

5 dirty talk tips voor als je geen idee hebt waar je mee bezig bent

De slaapkamer is voor veel mensen nu eenmaal niet een plek waar ze alleen maar slapen en zelfs dan kan het na een tijdje voorkomen dat dingen wat saai worden. Heb je de gekste standjes geprobeerd en kunnen je dirty talk skills wel wat finetuning gebruiken? Dan lees je in dit artikel precies hoe je een pro wordt – zelfs als je er helemaal niet goed in bent.

Er zijn verschillende manieren om je seksleven leuker te maken en op te spicen, maar ook die trukendoos kan na een tijd saai worden. Heb je de meest pikante setjes al uit de kast getrokken en jezelf in allerlei yogaposities gewrongen om seks spannender te maken? Dan kun je vanaf nu aan je dirty talk skills werken, want dirty talk hoeft nooit saai te worden. Bovendien is het een stuk makkelijker en heeft het minstens zoveel effect als een of ander moeilijk standje.

Allereerst is het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de persoon waarmee je seks hebt én dat je genoeg zelfvertrouwen hebt om jezelf te laten gaan. De bedoeling is om de ander op te winden, niet om als een pornoster te klinken. Maar hoe zorg je ervoor dat je vriend(in) aan je voeten ligt door jouw dirty talk? De expert in de volgende video vertelt je precies wat je moet weten.

Watch on YouTube

Hoe word je een pro in dirty talk als je eigenlijk geen idee hebt waar je mee bezig bent? Dit zijn de do’s:

1. Je eigen stijl ontwikkelen
Je voelt je waarschijnlijk het meest op je gemak bij dirty talk als je een eigen stijl ontwikkelt. En daarmee wordt bedoeld dat je bepaalde woorden gebruikt in bepaalde zinnen waar jij je prettig bij voelt én die opwindend zijn. Dus bedenk voor jezelf woorden – zoals in de video hierboven – die opwindend, sexy en geil zijn. Deze woorden moet je zonder schaamte én nog enigszins erotisch kunnen uitspreken. Deze woorden zijn zelfstandig naamwoorden (voorbeeld: penis, mond), werkwoorden (seksen, vingeren) en bijvoeglijk naamwoorden (geil, opwindend). Schrijf het op! 

2. Dirty talk tegen jezelf
Als dirty talk compleet nieuw voor je is raadt de expert in bovenstaande video aan dat je begint met dirty talk tegen jezelf. Op die manier kun je eraan wennen om de woorden en zinnen uit te spreken. Zo voel je je meer op je gemak als je aan de real deal begint. Maak de woorden eigen! Dat kan zelfs door een seksverhaal op papier te zetten. Door de taal te gebruiken waar jij je prettig bij voelt maak je dirty talk een stuk makkelijker voor jezelf.

3. Geef complimenten
Het is niet nodig om meteen een heel verhaal op te hangen in de slaapkamer terwijl je vriend(in) tussen je benen ligt. Je kunt ook de sfeer luchtig houden door simpelweg complimenten te geven. Een ‘dit voelt zo goed’ en ‘wat ben je groot’ is voor velen al genoeg om er nog even een schepje bovenop te doen. Vervolgens kun je langzaamaan de naughty taal erin gooien. Dirty talk draait compleet om communiceren en een compliment geven is een goed begin.

4. Blijf oefenen
Dirty talk is niet alleen de ander complimenten geven, maar dus ook communiceren. Aangeven wat jij lekker en fijn vindt kun je zo sexy maken als je zelf wil. Van ‘ik wil je nu’ en een kreunende ‘harder’ tot een directe ‘kleed je nu uit’ of ‘het is zo lekker als je dit met je vingers doet…’. Keep ’em coming. Bovendien gaat het niet alleen om wat je zegt, maar ook hoe je het zegt en hoe je je erbij beweegt. Maak het zo erotisch mogelijk.

5. Sexting doet wonderen
Een goede manier om dirty talk eigen te maken is door sexting onder de knie te krijgen. Zie het als voorspel voordat je seks gaat hebben: door gedurende de dag opwindende appjes naar je vriend(in) te sturen kun je hem/haar al opwinden en je dirty talk oefenen. Een simpele ‘ik heb zin in je’ zorgt er soms al voor dat jullie niets liever willen dan zo snel mogelijk naar huis gaan. Je kunt vervolgens nog doorgaan met wat je wil doen met je vriend(in)/wat je wil dat hij of zij met je doet.

Lees ook:

Must reads 👀