News

Deze nieuwe selfie trend loopt compleet uit de hand

Trends komen en trends gaan. Of er komt weer een variatie op een trend wat weer een trend wordt. Hoe dan ook, of het nu om contouring of selfies gaat: anno 2016 kun je er niet meer omheen. (Bijna) iedereen doet het en er komt steeds wat nieuws. Vooral als het om selfies gaat, maar de nieuwste trend is wel eh… heel gek te noemen.

Normaal zijn het vooral meiden die hun selfie game naar een heel ander niveau tillen, maar deze keer zijn het juist de mannen die iets grappigs hebben bedacht. Je weet vast wel dat baarden helemaal hip, hot en happening zijn en er was één iemand op het ‘briljante’ idee gekomen om daar eens iets mee te doen.

Et voilà, de #beardfrombelow selfie trend ontstond. De hype (zo kunnen we het misschien beter noemen) heeft geen andere functie dan grappig zijn, al is het ook een tikje disturbing. Hoe gaat het in z’n werk? Alle mannen die gezegend zijn met een volle bos baard nemen nu de taak op zich om hun hoofd compleet naar achteren te gooien en vervolgens een selfie te maken van de onderkant. Eh ja… Kijk maar mee.

Wauw, is dit niet de gekste trend ever? Het lijkt alsof je tegen de nek en de achterkant van een hoofd aankijkt, terwijl je dus eigenlijk naar de onderkant van een baard staart. Creepy!

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀