Behind the Girlscenes #23

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behinds

Ook deze week brachten we weer veel pakketjes weg, we gingen met de vier stagiaires van Girlscene, Fashionscene en Vrouwen.

behind the girlscenes

Ook in Amsterdam was het deze week heel erg slecht weer. Gelukkig kunnen wij het grootste deel met de tram richting kantoor. Hoe hebben jullie deze regenachtige dagen overleefd?

behind the girlscenes

In de vooruitzichten staan alle artikelen die ingepland moeten worden. We werken veel vooruit voor het geval iemand ziek is of op vakantie gaat.

behind the girlscenes

In de kast vonden wij een luchtbed voor op het strand. Toen we hem uit de verpakking haalde bleek het een gigantische smartphone te zijn, hoe leuk?!

Behind the girlscenes

De stagiaire van Ze.nl, Vera, is deze week klaar met haar stage. Zo jammer en wij gaan haar onwijs missen! Oh.. ze trakteerde wel op brownies, yummie! Because we love foooooood!

Behind the girlscenes

Vorige week zagen jullie in de Behinds dat wij drie droogshampoos van Andrélon binnen hadden gekregen. Annemerel ging vandaag aan de slag, net als Eline & Esmee. Binnenkort lezen jullie de review op Girlscene.nl!

behind

behind

We hadden deze week op de redactie weer een Oprah-momentje. We kregen allemaal van het kappersmerk Uniqone & Beautybox een all-in-one Hair Treatment. En het ruikt zoooooo lekker!

behind

En daar zitten we dan, met veertien meiden op een paar vierkante meter.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene