De modeblog van... India Rose

Fashion door Redactie

India Rose is negentien jaar oud en studeert aan de modeacademie in Nottingham, Engeland. Naast bloggen houdt ze van reizen, met haar vrienden chillen, festivals, shoppen en ‘heel veel tijd in bed doorbrengen’. Op haar blog India Rose post ze haar outfits.

modeblog van india rose

Beschrijf je kledingstijl.
"Die is redelijk casual en bevat vaak wat elementen van sportkleding. Ik denk niet erg na over mijn outfits en ik krijg veel inspiratie van mijn mannelijke vrienden. Ik draag niet veel accessoires en ik houd er van om het simpel te houden.”

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
“Ik kan niet leven zonder mijn skinny jeans.”

modeblog van india rose

Wat is je laatste aankoop?
“Platform Superga’s.”

Hoe groot is je kledingkast? Hoe ziet ‘ie er uit?
“Op de universiteit heb ik een kleine kast, een stang die ik aan mijn muur heb bevestigd. Thuis heb ik twee plafondhoge kasten, maar die krijg ik nooit vol. Ik mest mijn kledingkasten vaak uit.”

modeblog van india rose

Wat staat er op je wishlist?
“New Balance, een Supreme Denim 5 Panel pet, een sweater van Neoprene, schoenen waar ik een platformhak aan kan bevestigen, meer sieraden van Fashionology en een nieuwe rugzak.”

Welke kleurencombinatie vind je het leukst?
“Ik houd van monochroom met een beetje kleur. Ik denk dat ik mijn portie neon wel gehad heb, dus nu ga ik richting pastel. Ik draag veel zwart, grijs, wit en denim.”

modeblog van india rose

Waar shop je?
“Online, omdat ik eerder dingen koop die ik echt leuk vindt dan dat ik impulsaankopen doe. En het is makkelijk en stress-vrij.”

Volg je trends, of draag je alleen wat je zelf leuk vindt?
“Ik zou graag zeggen van niet, maar ik denk dat we allemaal onbewust toch trends volgen. Maar ik zal nooit iets dragen alleen omdat het een trend is. Ik draag het omdat ik het leuk vind.”

modeblog van india rose

Wie is je favoriete designer?
“Alexander Wang.”

Heb je een mode icoon?
“Niet echt.”

modeblog van india rose

Wat is volgens jou stijl?
“Jezelf uitdrukken zonder te praten.”

Waar haal je inspiratie vandaan?
“De straat, mijn mannelijke vrienden, blogs, modeshows.”

modeblog van india rose

Over India Rose Blog
Begon met bloggen
In 2009, omdat ze een plekje bij de modeopleiding aan Nottingham Trent University (waar ze nu studeert) wilde veroveren. Per maand bezoeken 30.000 tot 40.000 modeliefhebbers haar blog.
Update haar blog Normaal gesproken om de paar dagen, maar het is moeilijk om regelmatig te posten omdat ze ook moet studeren.

India Rose’s blog kan je hier bekijken.

Door Melissa