Beauty

Zo zien drie budget mascara’s eruit bij verschillende mensen

Hier op de redactie zijn wij dol op budget mascara’s en dan voornamelijk degene die veel volume en lengte beloven. De vraag is natuurlijk: maken ze deze belofte ook waar? Om een goed oordeel te kunnen vellen hebben wij de mascara op meerdere mensen getest. Wil jij weten welke budget mascara echt jouw geld waard is? Lees dan snel welke het best is! 

Op de redactie kregen wij drie nieuwe mascara’s binnen van de Eye Define lijn van MUA. Danique en Catherine hebben ze alle drie getest en hun oordeel kun je hieronder lezen.   

Dit zijn de drie mascara’s.

De Eye Define Nutri-Volume Impact Mascara 

Prijs: €5,49

Wat belooft de mascara:
Bereik ultiem volume met deze innovatieve mascara. Geformuleerd met avocado-olie om wimpergroei te bevorderen voor een verbazingwekkend effect elke keer dat je deze mascara aanbrengt. 

Danique’s oordeel: 
Deze mascara geeft veel volume en maakt je wimpers echt langer. Hij doet dus wat ‘ie beweert. Zelf houd ik meer van een borsteltje dan van een kammetje, maar eigenlijk werkt deze applicator gewoon goed. Het borsteltje spreidt de wimpers wel zoals ik van een kammetje gewend ben. Wat betreft het verzorgende effect, mijn wimpers worden niet heel hard, maar blijven een beetje zacht. Daardoor brokkelt de mascara ook minder. Het is wel moeilijk om te zeggen of de formule werkelijk voedt, daarvoor moet ik de mascara nog wat langer gebruiken.  

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Catherine’s oordeel:
Toen ik de verpakking zag, was ik vooral erg benieuwd naar de werking van de avacado-olie, maar werd ik meteen een beetje teleurgesteld toen ik het ingrediënt helemaal achteraan de lijst terugvond. Er zit dus duidelijk niet veel olie in het product. Desondanks vind ik dit wel een heel goede mascara. Dit soort borsteltjes vind ik altijd fijn en zorgen ook bij dit product voor weinig klontertjes, maar wel veel volume en lengte. Zoals Danique al zegt kon ik het voedende effect niet echt merken, maar bleef de mascara wel de hele dag mooi zitten.  

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10



De Eye Define Volume & Line Mascara 

Prijs: €5,49

Wat belooft de mascara: 
Wanneer jij ogen wil die een statement maken, probeer MUA’s Eye Define Volume & Line. De twee-in-één mascara en zacht kajal potlood zorgen voor een ultra volumineuze impact. 

Danique’s oordeel:
Deze mascara deed niet zo veel, maar werkte gewoon prima. Niet bijzonder veel volume dus. Het product dekte wel goed en de kleur was mooi intens zwart, zoals het hoort. Ik was meer onder de indruk van de mascara-potlood combinatie. Het is handig dat het twee-in-één is, dat scheelt veel ruimte wanneer je beide mee wil nemen, op vakantie bijvoorbeeld. Ik ben persoonlijk wel meer van de liquid eyeliner en zou zo’n kajal potlood niet zo veel gebruiken. Ik denk ook dat hoe vaker je het potlood gebruikt, hoe dikker deze wordt. Misschien moet je deze na verloop van tijd dus wel even bijslijpen. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  7/10

Catherine’s oordeel:
Ik vond het idee heel erg leuk van een mascara en kajal potlood in één, maar was een beetje teleurgesteld door de mascara. Het maakte mijn wimpers niet veel langer en al helemaal niet volumineus. Het kajal potlood ziet er wel heel goed uit. De swatch was lekker romig en ontzettend gepigmenteerd. Ik denk dat je hier ook eyeliner mee kan zetten als je even je best doet. Wanneer je op zoek bent naar een goed kajal potlood, is dit een aanrader, maar voor de mascara kun je ‘m beter laten liggen. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  6/10

De Eye Define Lengthening Mascara Waterproof

Prijs: ​€4,99

Wat beloof de mascara:
MUA’s Eye Define is de perfect verlengende mascara. Het product is goed op te bouwen en geeft je wimpers een volle en langere oogopslag. De waterproof mascara zorgt voor een extra lange draagbaarheid. 

Danique’s oordeel:
Ik ben fan van kammetjes bij mascara en deze was dan ook heel fijn. Soms hebben de kammetjes de neiging om te weinig product af te geven, maar dat was gelukkig bij deze niet het geval. Ik houd niet zo van de waterproof mascara, want dat is lastig om daarna weer van je wimpers af te krijgen. Met een beetje pech boen je zo hard dat wimpers uitvallen of afbreken en dat hebben we natuurlijk liever niet. Verder was dit weer een prima mascara, maar ik werd niet weggeblazen door het effect. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  7/10

Catherine’s oordeel:
Ik houd minder van dit soort kammetjes, maar moet toegeven dat deze eigenlijk wel prima werkte. Ik vond de formule helaas geen verbluffend volume geven, laat staan lengte. Wel is het effect beter dan de tweede mascara. Om dezelfde reden als Danique vind ik waterproof mascara niet fijn en zal ik deze zelf ook niet aanschaffen. Wanneer ik een dagje naar het zwembad ga pak ik deze er dan wel weer bij. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Conclusie:
Het is duidelijk: de Nutri-Impact Impact Mascara is de winnaar! Zeker voor de prijs zouden wij deze kanjer niet laten liggen. Jammer is wel dat je het voedende effect niet zo duidelijk is, maar misschien dat je dit wel merkt wanneer je de mascara voor langere tijd gebruikt. Het kan hoe dan ook geen kwaad. De twee-in-één mascara is ook een leuke toevoeging aan je stash als je een kajal potlood vaak gebruikt. Alle drie de mascara’s liggen in dezelfde prijscategorie en het ligt er dan ook aan waar je zelf naar op zoek bent. 

Lees ook:

Must reads 👀