Beauty

Zomerse beautyproducten die jij deze vakantie nodig hebt

Veel make-upliefhebbers hebben het maar zwaar in de zomer. Jouw tere gezichtje veroudert veel sneller door de felle zon en foundation of concealer wil voor geen meter blijven zitten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over mascara en eyeliner die zelfs met de waterproofvariant wanhopig uitlopen. Benieuwd welke beautyproducten deze zomer echt essentieel zijn? Lees dan snel verder…


In de nieuwe Beautybox van augustus zitten weer 5 mooie producten die deze zomer zeker van pas zullen komen. De beautybox kost €14,95 per maand inclusief verzendkosten en bevat altijd de leukste en nieuwste beautyproducten. 

RoC Pro-Preserve Fluid
RoC Pro-Preserve Fluid bevat SPF30 (perfect voor de zomer) en houdt de huid jong. Het bevat vitamine C en E wat beschermt tegen vuil van buitenaf. Dit product is daarnaast ook geschikt voor de gevoelige huid. Breng ‘s ochtends aan voordat je jouw make-up aanbrengt voor een goede basis!
Waarde van €23,95.

IDC Color Lipgloss Grab & Go
Deze kleine verzorgende lipgloss kun je heel makkelijk overal mee naartoe nemen. De your-lips-but-better-kleur staat iedereen goed en de textuur is zacht en niet plakkerig. 
Waarde van €4,95

Dr. PawPaw Original Balm
Deze balm is een multi-use wonderproduct dat verschillende effectieve verzorgende ingrediënten bevat, waaronder papaja, olijf olie en aloë vera. Dit verzorgt, voedt, verzacht en repareert de huid. De Dr. PawPaw Original Balm kun je gebruiken voor jouw lippen, huid, nagels en haren en past in elke handtas. 
Waarde van €9,95
Lipsi Cosmetics Organic Eye Cream
Deze oogcrème is gemaakt van organische olijolie uit het Griekse Kreta. Het product verzorgt je ogen 24 uur lang en de toegevoegde vitamine zorgt voor een fris uitziende huid. De Eye Cream bevat daarnaast ook nog fijne ingrediënten zoals kokosolie, avocado-olie en olijfolie. 
Waarde van €18

Mudmasky
Mudmasky combineert de drie beste keisoorten van de wereld, namelijk de Franse groene klei, de grijze Wyoming klei en de Marrokaanse lava klei. Deze combinatie zorgt ervoor dat onzuiverheden en schadelijke stoffen van buitenaf verwijderd worden en je huid als nieuw aanvoelt. 
Waarde van €23

Bestel de Beautybox hier

Lees ook:

Must reads 👀