Beauty

De manier om je lippen voller te maken zonder de injecties... of niet?

2

Sinds Kylie Jenner haar lippen voller heeft laten spuiten klopt menig vrouw aan de deur van cosmetische artsen om óók een vollere bovenlip te krijgen. Zoals je waarschijnlijk wel weet kost dat enorm veel geld, waardoor de gemiddelde vrouw het maar bij haar lippotlood houdt. Tot nu, want er is een manier om vollere lippen te krijgen zonder maar iets in je lippen te spuiten.

Nee, het is geen gek apparaatje à la CandyLipz dat zorgt voor blauwe plekken en nee, je hebt geen lippotlood nodig om te cheaten dat je dikkere lippen hebt. Het is een lipmasker dat ervoor zorgt dat je lippen voller worden! Op de Girlscene redactie waren we zo nieuwsgierig naar de Starskin Dreamkiss Plumping & Hydrating Lip Mask dat we het graag even proberen.Als je zoiets gebruikt ben je waarschijnlijk vooral geïnteresseerd in het eindresultaat. Dit masker belooft met 5 ml voedende serum je lippen in een kwartier soepeler en voller te maken. Bovendien heb je na het gebruik van het Starskin masker minder last van fijne lijntjes, mocht je daar überhaupt last van hebben. 

Wat zit er in dit masker?
De topingrediënten zijn zee varens en hyaluronzuur (vullend), mango en honing (voedend), lijnzaad (verstevigt), jojobaolie (verzachtend), bètaglucaan en granaatappel (verjongend).

Waarom dit masker gebruiken?
Uiteraard zou je dit masker gebruiken omdat je vollere lippen wil, maar ook omdat de lippen de minst beschermde, gevoeligste en kwetsbaarste onderdeel van onze huid is, aldus de medeoprichter van Starskin. Tijd om het te proberen!

Hoe werkt het?
Dit is geen lipmasker zonder gebruiksaanwijzing. Op de achterkant van de verpakking en het sachet staat precies hoe het werkt. Stap 1: zorg dat je lippen droog zijn en dat er geen make-up op zit. Stap 2: Haal de buitenste twee lagen van het masker af en plaats vervolgens het middelste masker op je lippen. Stap 3: Laat het masker 15 minuten zitten.

Hoe voelt het?
Hoe het masker daadwerkelijk voelt lees je hieronder, maar het masker zelf voelt als een condoom waar veel glijmiddel op zit. Tja, anders kunnen we het niet omschrijven. ;-) Dat betekent wel dat het redelijk goed op de lippen blijft zitten en het ruikt ook prettig in tegenstelling tot een echt condoom. Niet verkeerd.

En het resultaat?
Gedurende de vijftien minuten is het eh... erg lastig om je mond te houden als je houdt van praten. ;-) Bij Girlscene's Renée begon het masker na ongeveer vijf minuten te prikken op de lippen en leek het bijna alsof er kleine prikjes gegeven werden. Girlscene's Catherine daarentegen had helemaal nergens last van. Uiteraard hebben we even een voor en na foto geschoten, zodat je het resultaat (wel of niet...) kunt zien.

Renée voor & na

Het lijkt er op de tweede foto toch echt iets voller uit te zien, maar waarschijnlijk voelen de lippen vooral voller. De glans op de lippen is nog een beetje residu van het masker, dus verder is er niets aangebracht. In combinatie met een lipstick en lipgloss is het voor te stellen dat je lippen inderdaad voller lijken, maar om daar nu 15 minuten aan te besteden... Waarschijnlijk bereik je hetzelfde resultaat zonder dit masker.

Hoe lang het 'resultaat' blijft is ook lastig bij te houden, omdat het zo minimaal is. Het tintelende gevoel trekt in ieder geval na een uur weg en aan het einde van de dag zie je überhaupt geen verschil.

Kopen of niet kopen: niet kopen

Catherine voor & na

Bij Catherine is er überhaupt geen verschil te zien. Gek genoeg voelde ze in tegenstelling tot Renée ook helemaal niets van het masker, dus ook geen kleine prikjes. En dat terwijl de gebruiksaanwijzing opgevolgd is... Geen succes dus. De lippen voelen ook niet mega gehydrateerd, dus als masker puur voor de hydratatie hoef je het niet te doen.

Kopen of niet kopen: niet kopen

Starskin Dreamkiss Plumping & Hydrating Lip Mask is verkrijgbaar bij Douglas voor €9,95. Daarvoor krijg je twee stuks. Het wordt aangeraden om dit één tot twee keer per week te doen, wat wel een dure grap wordt. Goed om te weten: de producten van Starskin bevatten geen parabenen, siliconen, minerale oliën, sulfaten of synthetische kleurstoffen.

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 3 jaar geleden Coconut

    Leuk artikel maar als ik eerlijk moet zijn zie ik niet zoveel verschil

  • 3 jaar geleden P

  1. 1