News

Deze vlogger heeft groot nieuws en ze mag het eindelijk vertellen

Dat de carrière van Anna Nooshin haar voor de wind gaat is inmiddels duidelijk! Toen ze haar YouTube kanaal begon was het een daverend succes, haar boeken gaan als warme broodjes over de toonbank en inmiddels mag ze zich ook lifestyle expert noemen bij RTL Boulevard. Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft mega groot nieuws én dat mag ein-de-lijk verteld worden!

Anna deelt hoogtepunt na hoogtepunt, want het is nog maar zes dagen (!) geleden dat bekend werd dat ze het nieuwe jurylid is van Holland’s Next Top Model. Best uniek, want nooit eerder zagen we iemand die in het online wereldje werkt en vlogt à la Anna in de jury verschijnen.

Het lijkt in ieder geval een slimme move om binnen te komen bij RTL, want naast het presenteren van RTL Boulevard zie je in het najaar veel meer Anna op televisie! Niet alleen neemt ze dus plaats in de jury van HNTM, ze gaat vanaf september ook iets anders doen… Of nou ja, de opnames zitten erop (vandaar haar tan) en in het najaar wordt het uitgezonden:

Anna is één van de kandidaten van Expeditie Robinson en als je haar vlogs volgt wéét je dat dit een droom is die uitkomt. Die hard fans wisten het al langer, want Anna… Waarom was je zo afwezig op social media? Waarom kon je een paar weken niet vloggen? Dat wordt nu ineens heel duidelijk. En aan haar kleurtje te zien heeft ze het nog redelijk goed volgehouden op het Robinson eiland. Nu wachten tot 8 september voordat de eerste aflevering wordt uitgezonden!

Lees ook:

 

Must reads 👀