Behind the Girlscenes #25

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Behind the girlscene

Behind the girlscene

Maandagochtend was het een grote chaos op Utrecht Centraal. Door een blikseminslag stonden alle treinen stil en was het onmogelijk om in Amsterdam te komen. Eline moest helaas een dagje thuis werken, zonder de gezelligheid van alle andere meiden maar wel met een enorme kop thee!

Behinds

Behinds

Zie hier het resultaat: Het bureau van Eline is leeg en Annick is sinds deze week helaas klaar. Wat een saaie boel zeg..

Behind the girlscenes

Post, post en nog eens post. Onze postbode maakt af en toe overuren..

Behind the girlscenes

Een leeg kantoor deel II. Dinsdagochtend ging de redactie van Vrouwen.nl, Ze.nl, Fashionscene.nl en Girlscene.nl met z'n allen naar een Syoss-event. Stagiaire Eline (Girlscene) en Petra (Ze) bleven alleen achter..

Behind the girlscenes

De nieuwe Samsung Galaxy S WiFi 4.2 kwam binnen bij ons op de redactie. Zo nieuwsgierig aangelegd als wij zijn, hebben we 'm meteen uit de verpakking gehaald. Na het instellen van het internet, de datum en tijd kon Eline meteen aan de slag. Het beginscherm is een soort mini-menu waarin de belangrijkste Apps te zien zijn. Het touchscreen werkt heel soepel en reageert meteen, zowel als je erop tikt of iets sleept. Eline heeft ook meteen een mooie foto van Danique gemaakt en zag dat de kwaliteit goed was, waardoor het een heldere en erg grappige foto werd. Hij is erg plat, ligt fijn in de hand en heeft niet teveel poespas. We like!

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

Terwijl Eline en Petra maandagmiddag alleen achterbleven op kantoor was de rest van alle redacties aanwezig bij het Syoss-event. De dames kregen eerst een uitgebreide presentatie over het merk, hoe het is ontstaan en wat de kwaliteiten zijn, om vervolgens zelf aan de slag te gaan met o.a. haarverf. Ook kreeg iedereen een uitgebreid haaradvies en welke producten je dan het beste kunt gebruiken. Binnenkort meer over Syoss!

Behind the girlscenes

It's shopping time! Danique is een tijdje geleden naar de persdag van H&M geweest en werd meteen verliefd op deze pastelkleurige heels. Toen de postbode binnenkwam met een roodkleurig pakketje met daarin een paar nieuwe schoenen, werd iedereen heel nieuwsgierig. Leuk zijn ze he? Annemerel bestelde dezelfde en is er al net zo blij mee!

behind the girlscenes 25

Ook ontving Danique deze week haar allereerste compleet eigen gemaakte visitekaartje! You like?

behind the girlscenes 25

Annemerel vloog deze week naar Kopenhagen voor een korte perstrip (niet voor Girlscene). Ze begon haar bezoek goed met een "Danish". Is het spreekwoord niet "When in Denmark, eat a Danish" ?

behind the girlscenes 25

Het hotel waar Annemerel sliep had bedlinnen van Missoni. Niet alleen prachtig om te zien, maar het lag ook zooooo lekker. Helaas heeft ze er nog geen vijf uur van kunnen genieten.

behind the girlscenes 25

Waarom maar vijf uur? Nou Annemerel was dus nog nooit in Kopenhagen geweest en aangezien ze er maar zo kort was wilde ze ieder uurtje goed besteden. Dus ging om 6.00u de wekker, trok ze haar hardloopkleding aan en liep ze 10 kilometer door het centrum van Kopenhagen. Bij NyHavn (misschien wel het bekendste plekje van Kopenhagen), maakte ze een foto als bewijs!

behind the girlscenes 25

Overdag was er precies een half uur om te shoppen. Deze plastic koffiebeker van Marc Jacobs ging niet mee, maar ohhh wat een spijt!

behind the girlscenes 25

Na een paar korte nachten is er toch niets fijner dan vanuit bed te schrijven over je belevenissen? Althans dat is Annemerel's zeer bescheiden mening. De laptoptas (van Marc by Marc Jacobs) links op de foto werd wel in Kopenhagen gekocht. Oh en het knalroze boek dat jullie zien is "Jet Set Summer" geschreven door Victoria Delano. Echt een aanrader!

Behinds

Frappuccino Friday! Tijdens de lunch liepen Claartje, Tanja, Annemerel en Eline even snel naar de Starbucks om een heerlijke frappuccino te halen. Of heten we nu opeens alle vier Anne? Hm, moeilijk maar ladies: Cheers to the weekend!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene