Behind the Girlscenes #26

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Behind the Girlscenes

All shiny and new: De nieuwe schoenen van Esmee! Gespot en gekocht op Nelly.com en ze is er heel blij mee. Wat vinden jullie van deze schattige schoentjes?

Behinds

Behinds

Behinds

Behinds

Dinsdagochtend werd Eline verwelkomt in Hotel Vondel voor de lancering van het nieuwe merk 'Bread & Boxers'. In een hotelkamer kregen we een heerlijk ontbijt en presenteerden Alex en Henrik (founders) hun nieuwe ondergoedlijn. Het idee is ontstaan toen ze met z'n tweeën op vakantie waren en hun koffers kwijt waren geraakt. Zonder ondergoed begin je de dag nooit fris en dus kwamen zij met het idee om een ondergoedlijn te starten die in iedere hotelkamer ligt en te koop is. Slim plan toch? In Scandinavië is het al een groot succes en bestaat er zelfs een dameslijn.

Behinds

Behinds

Behinds

Behinds

Lucky lady hoofdredactrice Danique vloog maandagochtend samen met Annemerel en Esmee naar Berlijn voor de lancering van de nieuwe Autumn Winter Collection van Primark. Het verslag hiervan is hier te lezen op Girlscene.

behind the girlscenes

Van links naar rechts Danique, Michele, Elisah (ex-Fashionscene), Carine (ex-Fashionscene), Tess (ex-Fashionscene), Esmee (Fashionscene) en Annemerel.

Berlij Primark

Danique gezellig samen met Tess & Elisah in het vliegtuig! Hier showt Danique haar gloednieuwe, shiny zilveren trui, you like?

Blake Lively's mode-momenten deze week

Annemerel en Esmee in het vliegtuig.

behind the girlscenes

Er wordt niet alleen op de Girlscene redactie gegeten. Sinds Annemerel aan het trainen is voor de marathon in Amsterdam eind oktober heeft ze continu honger. Na een dagje werken en cupcakes eten is het dan ook tijd voor PIZZA!

behind the girlscenes

Annemerel kon het weer niet laten en scoorde een paar ZARA hakken in de sale.

Behinds

Behinds

Oh, we love de zomervakantie, maar wel jammer dat het ook dit keer weer betekent dat er een stagiaire stopt. Zoë heeft vijf maanden stage gelopen bij Fashionscene, maar vandaag is toch echt haar laatste dag. Als afscheidscadeautje nam ze deze super schattige cupcakes mee. We gaan haar heel erg missen!

Behinds

Behinds

Bij een afscheid hoort ook een cadeautje en omdat Danique ook hoofdredacteur van Fashionscene is geweest, had Zoë een kleine verrassing voor haar. Cute is dit ringetje en armbandje, he? Zoals jullie misschien wel al weten is Danique namelijk in loveeeee met sieraden!

Behinds

Het modemerk Toms heeft speciaal voor de zomer een nieuwe collectie zonnebrillen gelanceerd. Er zijn verschillende soorten en maten, en het uiteinde van iedere zonnebril heeft een apart kleurtje als extra detail. Wat vinden jullie van dit ronde model?

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

Donderdagochtend is Eline naar de perspresentatie van Coty Beauty in Spaarnwoude geweest. Coty Beauty vertegenwoordigt veel beautymerken zoals NYC, Miss Sporty en Rimmel en dit keer presenteerden zij heel veel nieuwe producten tegelijk. Esprit, Guess en Playboy komen dit najaar alle drie met een nieuw geurtje. Esprit heeft een frisse, lichte geur voor zowel mannen en vrouwen en zit in een klein schattig flesje. Guess heeft dit keer voor een sterke geur voor stoere mannen gekozen met een strak flesje. Playboy staat voor sexy en sensueel en als je de geur ruikt, merk je dat meteen. Het is een hele zoete geur die waarschijnlijk niet iedereen even lekker vindt. Rimmel komt in de herfst met een hele Kate Moss lijn (including lippenstift, nagellak en mascara) en daarnaast ook nog met een speciale volume mascara. NYC, Sally Hansen en Miss Sporty hebben hun bestaande producten vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene