Beauty

Meisje kreeg make-over bij Urban Decay en het resultaat is niet oke

7

Het is een ontzettende luxe als je op je verjaardag naar een make-up counter kunt gaan om je daar professioneel op te laten maken. Vervolgens loop je fleekend naar buiten en heb je de beste verjaardag van je leven. Althans, dat hoop je. In het geval van de Ierse Shauna Adamson was het resultaat zó erg dat ze thuis meteen haar gezicht heeft schoongemaakt om het vervolgens zelf te doen...

En dat is natuurlijk niet de bedoeling als je €45 tot €50 spendeert om je mooi te laten maken. De full coverage smokey eye waar Shauna om vroeg werd een look van oogschaduw dat niet geblend is en gekke bronzerstrepen op haar wangen waar je U tegen zegt. Het ging zo: om 3 uur stapte ze een warenhuis binnen om naar haar afspraak bij Urban Decay te komen. Aldaar vroeg de visagist wat voor make-up look ze wilde voordat ze aan de slag ging. De visagist deed haar kunstje, et voilà. Toen Shauna het resultaat zag wist ze dat het niet de allermooiste look was, maar dat ze het wel kon oplossen door het thuis beter te blenden. Wrong.

Eenmaal thuis zag Shauna in daglicht hoe streperig de make-up erop zat. Ze vond het zo erg dat ze er foto's van heeft gemaakt. Per slot van rekening moest ze het eraf halen omdat ze niet op die manier haar verjaardag wilde vieren! Sterker nog, ze beweert dat ze het zelf véél beter kan en dat terwijl ze niet eens een professional is. Ze was zo teleurgesteld dat ze besloot om de foto's maar op Facebook te delen, waar ze vervolgens super veel reacties op kreeg. Niet om Urban Decay te bashen overigens, maar om te laten zien dat hun visagisten niet goed zijn (bij die specifieke counter).

De Urban Decay look en haar eigen creatie zijn helaas verwijderd van het web.

Urban Decay heeft Shauna excuses aangeboden. Volgens hen is de make-up aangebracht door een trainee (stagiaire in opleiding) en nu compenseren ze Shauna door haar producten te geven die evenveel kosten als de make-over. Ook boden ze nog een make-over aan, maar daar heeft ze voor bedankt.

Toch netjes dat Urban Decay het op deze manier oplost. Hopelijk kan het in de toekomst voorkomen worden, want als je Urban Decay kent weet je dat het verder een fijn merk is en eerlijk... Wij hadden niet verwacht dat dit het resultaat zou zijn.

Wat vind jij van de make-over?

Bron

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 3 jaar geleden Yettu

  Hier staan de foto's nog wel: https://www.thesun.co.uk/living/1503130/urban-decay-the-worst-professional-makeover-ever-leaves-woman-looking-like-a-potato/

 • 3 jaar geleden djerrrrr

  Klik op de bron, dan kan je het wel zien. Wel erg joh. Als je al zo mooi je make up kan doen, waarom laten doen aan een ander..

 • 3 jaar geleden fleurdk

  Kan ook niks zien maar ik vind Urban Decay een goede makeup merk is, zoals Vivese Senso Duo

 • 3 jaar geleden Claudia

  Kan ook niks zien.

 • 3 jaar geleden vanessa

  GRappig! vanmiddag waren de afbeeldingen wel te zien en nu niet meer haha. Maar hoe ik het zag was wel erg van urban decay ...

 • 3 jaar geleden Isabelle

  Ik kan niks zien!

 • 3 jaar geleden Vlokje

  Er zijn dus ook gewoon mensen die zo dagelijks over straat gaan hahahaha

 1. 1