Lifestyle

Deze foto's bewijzen dat niets is wat het lijkt op Instagram

Instagram is een verzamelplek van adembenemende kiekjes. Met jaloerse ogen zie je hoe die vriendin wéér op een exotisch oord vertoeft en met moeite geef jij een like aan de zoveelste mooie outfit van een blogger. Aan de ene kant inspireren de prachtige foto's, maar aan de andere kant kun je je ook waardeloos voelen als jij in het weekend niet meer hebt gedaan dan in je pyjama naar Gossip Girl kijken. Maar, geloof nooit alles wat je ziet op Instagram! Daar zijn deze foto's het keiharde bewijs van.

Instagram: we love it and we hate it. Je hoeft de app maar te openen of je wordt geconfronteerd met tientallen mooie foto's. Het fotogenieke ontbijtje van vanochtend in die hippe tent, nieuwe aanwinsten zoals een designer bag, vakantiefoto's van parelwitte stranden en verliefde selfies van koppels. Mocht jij geen nieuwe Chanel bag of man candy hebben, dan kun jij je behoorlijk rot voelen. Jep, Instagram envy is een ding.

Maar onthoud: Instagram is niet het echte leven. Dat wil de Thaise fotograaf Chompoo Baritone duidelijk maken met een fotoserie. Zij laat zien dat niets is wat het lijkt op Instagram. Alle foto's die je ziet zijn vanuit de mooiste hoek genomen. Wat zich buiten het frame afspeelt, zie je niet. Eigenlijk heel logisch als je het zo ziet, maar soms heb je even een reminder nodig.

Dat niets is wat het lijkt op Instagram, bewijzen deze foto's:

Lees ook:
- Fit blogger laat zien hoe misleidend Instagram foto's zijn
- Het geheim achter mooie Instagram foto's

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook