Behind the Girlscenes #27

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Coloud

Coloud

Coloud

Coloud

Tadaa, er kwam een verrassing binnen op de redactie en daar kunnen jullie later meer over lezen (lees: winactie!!!) op Girlscene. Deze drie gekleurde koptelefoons geven een hard (WOW) geluid en zien er super hip uit. Binnenkort dus meer...

Behind the girlscenes

Behind the Girlscenes

Behind the girlscenes

Dit leuke pakket kregen wij cadeau van The Body Shop, gevuld met een Body Scrub, parfum, blush en een BB cream. Die laatste zullen wij voor jullie testen ladies!

Behind the Girlscenes

Andrélon heeft drie nieuwe shampoos gecreëerd die ook de hoofdhuid verzorgen: Volume Max, Sensitive en Repair. Welke koop jij het liefst binnenkort in de winkel?

Behind the Girlscenes

Broeikaseffect! Wat een hitte was het woensdag op kantoor. Buiten was het 25 graden maar binnen op ons kantoor leek het inmiddels wel 100 graden te zijn. Lang leve de ventilator!

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Donderdagochtend werden Danique en Eline even goed wakker gemaakt met een dosis cafeïne tijdens de Starbucks Coffee Tasting. Drie soorten koffie stonden er voor ons en we moesten bij alle drie eerst ruiken (hmmm, love koffie), dan slurpen (awkward dat geluid) en dan uitleggen wat je proeft. Net als een wijnproeverij! Geloof het of niet, alle koffies ruiken anders en sommige zelfs naar citrus of hooi. Het was een leuke ochtend en zo zie je maar weer dat koffie meer is dan alleen koffie!

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Yummie, deze schattige doosjes chocolade van 'Cupcake Chocolates' wilden wij graag met jullie delen. Welk meisje houdt hier nu niet van? Het duurde ook niet lang voordat de helft in onze buikjes verdwenen waren..

behind the girlscens

Annemerel werd afgelopen dinsdag - na een paar dagen gevuld met kiespijn - spontaan wakker met een hamsterwang. Na een (pijnlijk) spoedbezoek aan de tandarts werd zij met een lading ibuprofen en antibiotica naar huis gestuurd.

behind the girlscenes 27

De rest van de week brachten Annemerel en haar ontstoken hamsterwang door in bed. Koorts, ziek, zwak, misselijk... het kwam allemaal voorbij. Het meest vervelende was nog wel dat ze hierdoor een persreisje naar Berlijn moest missen. Maar goed, aan zelfmedelijden heb je niks, dus probeerde ze tussen het slapen door toch nog iets voor Girlscene te doen.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene