Beauty

Deze bizar buitenaardse MAC collectie wil je zien

4

Op de redactie zijn we altijd benieuwd naar nieuwe producten. Hoe is de kwaliteit? Staat deze kleur wel iedereen? Wat voor iets bijzonders heeft MAC nu weer bedacht? Deze prachtige limited edition collectie heeft een bizar buitenaards thema en wij moesten het daarom wel testen! Benieuwd wat wij van deze aparte producten vinden? Lees dan snel verder...


Verpakking
Deze limited edition collectie is in het teken van Star Trek aangezien dit science fiction verhaal al 50 jaar bestaat. Fans zijn helemaal door het dolle heen en als wij de producten zo zien, kunnen we dat goed begrijpen. Er is gebruik gemaakt van de originele zwarte MAC verpakkingen, maar dan met een twist. Zo is het zwarte plastic iets matter gemaakt en staat er een zilveren Star Trek teken op afgebeeld met het cijfer '50'. Niets mis mee natuurlijk, maar wij hadden het wel leuk gevonden als er iets meer creativiteit in het ontwerp gestoken was. Er zijn meer producten beschikbaar dan wij in dit artikel laten zien. Dit is alles wat wij binnenkregen. Vanaf 10 september is de collectie te koop bij geselecteerde MAC verkooppunten. 


Bird of Prey €34,50
Deze groene glitter oogschaduw is zeker niet voor iedereen, maar kan een heel gave toevoeging zijn aan je ooglook deze herfst. MAC omschrijft de kleur zelf als donker olijfgroen met een parel fonkeling. Dat klinkt in ieder geval heel goed en MAC kennende maken ze deze belofte ook waar wat betreft pigment. Bij de swatches hieronder kun je zelf zien hoe de kleur op de huid uitpakt. 


Trip the Light Fantastic Powder €34
Op de redactie waren we erg onder de indruk van deze prachtige blush. Lichtroze met een glinsterende gouden swirl is deze extra dimension skinfishAls je dit poeder op de appeltjes van je wangen aanbrengt ben je ook meteen voorzien van een prachtige highlight. Ontzettend handig als je haast hebt in de ochtend. 


Pure Show Eyeliner €22
Toen we deze eyeliner openmaakten waren we wel even stomverbaasd. Een felgouden vloeistof met immens veel glitter kwam van het vilten borsteltje af. Dit product is zeker niet geschikt voor een alledaagse look, maar wél heel gaaf voor een gala, festival of themafeestje. Deze eyeliner is voor meiden die het wel aandurven om met make-up te experimenteren. 

LLAP (Live Long and Proper) €21,50
De lipstick die wij op de redactie binnenkregen had een rosé gouden kleur en was voorzien van enorm veel glitters, wat natuurlijk goed past bij de rest van de collectie. Het ziet er dan ook niet naar uit dat er veel pigment van het product afkomt. Dat is geen probleem, want dat is ook niet de bedoeling van deze lipstick. Daardoor wordt LLAP helaas wel een stuk minder draagbaar. Danique en Catherine hebben de lipstick ook uitgetest, hieronder vind je de foto's.  


Swatches
Bovenaan zie je de oogschaduw: mooi gepigmenteerd met veel glitters, zoals we al verwacht hadden. De blush daaronder ziet er een beetje eng oranje uit, maar dat valt best wel mee als je het poeder op je gezicht aanbrengt. De mooie glans is lastig vast te leggen, maar wel heel subtiel aanwezig. De eyeliner is als derde geswatcht en ziet er heel goed uit: een felle glanzende kleur. Het vilten puntje werkt ook prima. Je kunt er zowel een dun als dik lijntje mee trekken. Als laatste zie je de lipstick onderaan. Een subtiel roze kleurtje met vooral heel veel glitter. Wij waren erg benieuwd hoe dit zou staan.  


Lipswatches
Dit is de lipstick LLAP aangebracht en op de redactie wisten we niet zo goed wat we ervan moeten vinden. Ergens is deze glanzende kleur natuurlijk heel erg gaaf, maar het staat gewoon niet erg mooi. De tint is net iets te bruin-oranje en dit zorgt ervoor dat onze lippen een beetje wegvallen. Als je van jezelf een wat warmere ondertoon hebt staat deze lipstick waarschijnlijk beter.

Conclusie
Wij vinden het erg gaaf dat MAC iedere keer van die bijzondere collecties uitbrengt en gedurfde producten maakt. Deze vallen helaas niet altijd even goed in de smaak. Zo vonden wij de eyeliner en de blush ontzettend mooi, maar is de lipstick is wat moeilijker om te dragen en daarnaast blijft groene oogschaduw gewoon niet echt ons ding. Het is natuurlijk wel MAC, wat een luxe merk is en daardoor niet goedkoop is. Dan denk je vaak toch wat langer na voordat je een product aanschaft en wil je dat je het vaak kunnen gebruiken. Daardoor is deze collectie misschien wel iets te prijzig om zo experimenteel te zijn. 

+ Verrassende producten
+ Goede kwaliteit
+ Het Star Trek thema is erg gedurfd
- Duur
- Niet alle producten zijn goed draagbaar

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 3 jaar geleden Claudia

  @Linda als je goed leest en goed naar de foto's kijkt kun je ook zien dat ze het over de omhulsels heeft van de producten en niet letterlijk het doosje waar het in zit. ik zie namelijk overal het star trek logo op staan misschien niet helemaal duidelijk voor sommige... maar soms is het ook goed om verder te kijken dan je neus lang is, no offence!

  Anyway, leuk geschreven en een leuke review. De lipstick staat jullie zeker goed, al zou ik hem denk ik eerder gebruiken voor carnaval of iets dergelijks. ik ben dan zeker weer helemaal fan van de eyeshadow! me want haha

 • 3 jaar geleden IrisJongstra

  Die lipstick staat jullie zo goed, ik ben jaloers haha

 • 3 jaar geleden Catherine Kleynen

  @Lindaaa met de verpakking bedoelde ik gewoon hoe de producten eruit zien. Dus de zwarte kleur van het plastic van de producten zelf. De doosjes zijn namelijk bijna altijd hetzelfde bij de MAC collecties en daarom niet de moeite waard om over te praten. Er was dus bewust geen foto gemaakt van de doosjes. Dit had ik inderdaad beter aan kunnen geven, bedankt voor de tip!

 • 3 jaar geleden Lindaaa

  Kunnen jullie dan ook een foto maken van de verpakking? Damn girscene, wat is er fout met jullie (website)??????

 1. 1