Beauty

Meisje brengt 100 lagen foundation aan en het ziet er niet uit

Eén ding is zeker: YouTube is een platform waar mensen elkaar iedere keer weer inspireren. Na de gekke highlighter challenge hebben we iets anders gespot. Eén meisje besloot dat het wel een leuk idee was om 100 lagen (!) foundation aan te brengen. Geloof ons, je wil eigenlijk niet eens weten hoe dat eruitziet, laat staan hoe het voelt… Kijk snel verder.

Spelen met make-up is helemaal prima, begrijp ons niet verkeerd. Bovendien is de volgende video ook allesbehalve serieus! YouTuber Jeely leek het een leuk idee om te experimenteren met make-up. Eerder besloot ze al om 100 lagen mascara over elkaar heen aan te brengen, nu was het tijd voor iets nieuws. Foundation it is! Op camera laat ze vervolgens zien hoe ze uren nodig heeft om laagje voor laagje aan te brengen én te drogen met de föhn.

En eerlijk? Het resultaat ziet er niet zo mooi uit. Uiteraard kunnen we ervan uitgaan dat ze niet zo de deur uitstapt en dat ze het na het filmen weer van haar gezicht haalt, maar OMG… Hoe bizar ziet het eruit als je 100 lagen foundation draagt? Ze lijkt net een waxfiguur!

Bekijk hier de video:

Watch on YouTube

Ondanks dat Jeely dit misschien leuk vindt om te doen raden we af om er thuis zelf aan te beginnen. Tenzij je natuurlijk een foundation hebt die je op wil maken. 😉

Wat vind jij van de video?

Must reads 👀