Beauty

Meisje brengt 100 lagen foundation aan en het ziet er niet uit

11

Eén ding is zeker: YouTube is een platform waar mensen elkaar iedere keer weer inspireren. Na de gekke highlighter challenge hebben we iets anders gespot. Eén meisje besloot dat het wel een leuk idee was om 100 lagen (!) foundation aan te brengen. Geloof ons, je wil eigenlijk niet eens weten hoe dat eruitziet, laat staan hoe het voelt... Kijk snel verder.

Spelen met make-up is helemaal prima, begrijp ons niet verkeerd. Bovendien is de volgende video ook allesbehalve serieus! YouTuber Jeely leek het een leuk idee om te experimenteren met make-up. Eerder besloot ze al om 100 lagen mascara over elkaar heen aan te brengen, nu was het tijd voor iets nieuws. Foundation it is! Op camera laat ze vervolgens zien hoe ze uren nodig heeft om laagje voor laagje aan te brengen én te drogen met de föhn.

En eerlijk? Het resultaat ziet er niet zo mooi uit. Uiteraard kunnen we ervan uitgaan dat ze niet zo de deur uitstapt en dat ze het na het filmen weer van haar gezicht haalt, maar OMG... Hoe bizar ziet het eruit als je 100 lagen foundation draagt? Ze lijkt net een waxfiguur!

Bekijk hier de video:Ondanks dat Jeely dit misschien leuk vindt om te doen raden we af om er thuis zelf aan te beginnen. Tenzij je natuurlijk een foundation hebt die je op wil maken. ;-)

Wat vind jij van de video?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 3 jaar geleden Delena

  Ik heb die video al gezien, ik schrok heel erg toen ze het eraf haalde... ze leek wel verbrand of zo iets...... Het lijkt me niet heel gezond voor je gezicht.

  Trouwens in een andere video heeft ze 100 lagen gezichtsmasker op gedaan omdat ze zoveel reacties kreeg van ''dit lijkt me niet gezond'' en ''ze verpest haar huid'' en dat soort dingen, 100 lagen masker lijkt me ook net heel goed......

 • 3 jaar geleden Arianator

  het lijkt me echt niet lekker zitten

 • 3 jaar geleden fleurdk

  veel meisjes op mijn school uitzien als haar primer is beter dan 2 of 3 lagen foundation, ik gebruik lefery

 • 3 jaar geleden Isis

  Dit ziet er wel raar uit xD maar wel grappig

 • 3 jaar geleden johnlennontho

  Dat jullie hierbij zeggen dat het er niet uitziet is niet zo heel raar, honderd lagen foundation gaat denk ik niemand charmanter maken... Maar ben het wel eens met de kritiek, soms is het oordeel over een nieuwe trend of kledingstuk of makeup product veel te hard, het is juist leuk om zonder gelijk te oordelen een product voor te stellen en aan de lezers over te laten of zij dit iets vinden of juist niet, geeft veel meer vrijheid en creativiteit! Hoop dat jullie er toch iets mee doen.

 • 3 jaar geleden Neggelswokkel

  @junaax Laat maar, ze luisteren toch niet. :' D Ik kijk tegenwoordig altijd eerst naar wie het artikel heeft geschreven. Deze sla ik dus weer over.

 • 3 jaar geleden CampoVerde

  Eens met @junaax. Ten eerste is het niet nodig om zo duidelijk een mening te verkondigen, al helemaal niet in een titel. Daarnaast is het niet bijster origineel, de laatste tijd heeft 8/10 artikelen wel zo'n soortgelijke titel. Liever stoppen jullie daarmee..

 • 3 jaar geleden PaperTown

  Again, stop met het bepalen van of iets er wel of niet uit ziet. Oke, ik vind dit ook heel lelijk maar misschien zijn er mensen die er anders over denken? Er zijn vaker artikelen met titels van "en het resultaat is verschrikkelijk" of "het ziet er goed uit" Echt Girlscene, stop ermee!

 • 3 jaar geleden Peace.

  Hahahah ik vind het wel hu mor.

 • 3 jaar geleden Inspiredgirl.

  cringelevel = high. Ik word er gewoon al misselijk van bij het kijken, wat moet dat smerig en vervelend aanvoelen op je huid! bah 😯

 • 3 jaar geleden Joyadai

  Ze lijkt op een alien of zo.

 1. 1