Behind the Girlscenes #29

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Lush

Lush

Lush

Lush

Waar we deze week erg gelukkig van werden, was het Lush persevent. Daar kregen we een kleuren reading. Er stonden overal tafels met gekleurde draaiplatforms. Je mocht tijdens het draaien drie kleuren uitkiezen die verbonden waren aan een eigenschap. Zo had Danique kalmte, dynamisch en focus (en stiekem ook nog: opsteker). Iedere kleur hoorde bij een bepaald soort make-up.

We kregen te maken met verschillende huidtinten: een potje met highlights voor je neus en boven je jukbeenderen, blush voor op je wangen en een poedertje voor het gehele gezicht (allemaal €14.95 per stuk). Het resultaat was schitterend! Je gezicht kwam er ontzettend mooi in uit. Al deze producten zijn dier- en milieuvriendelijk en verschijnen vanaf 21 juli in de schappen met de naam: 'Emotional Brilliance'. Kijken dus!

taart

Maandag 16 juli was het volgens ons nationale stagiairedag, want op de gehele afdeling waren alleen de 4 stagiaires van Ze, Fashionscene en Girlscene te bekennen! Een van ons was zo lief een taart mee te nemen, die we vervolgens met z’n allen helemaal moesten opeten. Wat vonden wij dat toch erg ;-)

koekjes

koekjes

Hmm, wij kregen deze week koekjes binnen van Eve’s choice! Deze smaakvolle koekjes zijn er in de smaken: Lemon Green Tea, Rose Almond en Peach Prosecco. Vooral de laatste is erg lekkerrrr!

cookies

Wat een ontzettend leuke verpakking!

Behind the girlscenes

Een fleurig cadeautje tijdens deze regenachtige dagen! De nieuwe cd van Nicki Minaj is net uit en wij kregen 'm binnen op de redactie. Haar eerste album was een grote hit, dus wij zijn heel benieuwd wat jullie van haar tweede editie vinden. Wij waren zo enthousiast, dat wij de nieuwe cd graag met jullie willen delen en hebben er een winactie van gemaakt! Doe jij al mee met de winactie?

we

we

Wij kregen deze week bezoek van deze fietsende meiden! Ze waren van WE Fundamentals. WE lanceert namelijk nieuw vrouwenondergoed genaamd: 'Performance onderbroekjes', van bamboevezel die zijdezacht en supercomfortabel zijn. Girlscene’s Danique en Fashionscene’s Esmée kregen deze hippe hipsters. Ze waren zo enthousiast dat het onderbroekje meteen aanmoest! Sexy hé?

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene