Fashion

De modeblog van... Anna Chen

Anna Chen is begonnen met LookBook, maar wilde eigenlijk al snel een hele blog over haar kledingstijl maken. Ze inspireerde mensen al met haar kleding, maar ze wilde meer. Via haar blog wilt ze laten zien hoe ze er in het dagelijks leven bijloopt en daarnaast vindt ze het erg leuk om gewoon haar gedachtes met de lezers te delen. Ze schrijft in het Engels en dat is soms nog best wel een grote klus voor haar.

Beschrijf je kledingstijl
Ik kan niet echt zeggen dat ik één bepaalde stijl heb. Vaak ligt het er net aan waar ik zin in heb. Ik kan de ene dag heel netjes gekleed zijn en de andere dag weer heel stoer en rock chick-achtig. Ik houd het niet graag simpel, dus ik zoek vaak iets wat mijn outfit net iets bijzonderder maakt.

De modeblog van

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
Mijn groene blazer van Zara, het is een erg mooi jasje die niet veel mensen hebben. Het valt lekker op en hij zit echt heerlijk. Het is vooral fijn dat ik nog geen mensen ben tegengekomen met dezelfde groene blazer. Ik kan hem goed combineren met de verschillende stijlen die ik heb.

De modeblog van

Wat is je laatste aankoop?
Mijn laatste aankoop waren er meerdere. Ik ben pas naar de Primark geweest en heb 3 playsuits gekocht. Erg leuk voor de zomer en de prints vallen lekker op. Ik ben erg blij mee en heb er leuke reacties op gehad.

De modeblog van

Hoe groot is je kast? Hoe ziet ‘ie eruit?
Ik moet zeggen dat mijn kast behoorlijk groot is. Ook helemaal gevuld. Ik denk dat na de volgende shopsessie mijn kast echt helemaal vol is en er niks meer bij kan. Het kledingrek hangt vol met blazers, jurkjes, topjes en blouses. De plank hieronder ligt vol met andere shirts, broeken en rokken. De plank erboven ligt vol met kleding die ik niet meer draag of niet meer bij mijn stijl passen. De ruimte op de grond staat vol met schoenen en voor mijn bed heb ook een rij met hakken staan.

De modeblog van

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Surprise! De Isabel Marant sneakers. Sinds ik ze voor het eerst zag, wilde ik ze hebben. Ze zien er zo comfy uit en ook nog eens fashionable. Helaas waren ze binnen no time uitverkocht.

De modeblog van

Welke kleuren draag je het liefst?
Ik draag veel zwart, vaak gecombineerd met een felle kleur. Ik krijg vaak van mijn zusje te horen dat mijn outfit echt te zwart is en daarna had ik besloten om telkens net dat extra kleurtje toe te voegen.

De modeblog van

Waar shop je het meest? En waarom daar?
Het liefst shop ik bij Primark en Zara. Primark is lekker goedkoop en je kan voor een klein budget een geweldige outfit scoren. Primark volgt ook vaak de trends en je ziet vaak interessante dingen. Ook ga ik graag naar Zara. De kleding die ze daar verkopen is erg chique en voldoet aan mijn stijl. Ook zij volgen de trends en deze trends liggen vaak snel in de winkel. Ook de schoenen van Zara vind ik geweldig. Ze hebben erg mooie pumps die ik eigenlijk het liefst allemaal zou kopen.

De modeblog van

Volg je modetrends?
Ik volg zeker trends deze brengen mij vaak op nieuwe ideeën over hoe ik mijn kleding combineer. Bijvoorbeeld welke kleuren kleding en ook vooral welke objecten helemaal in zijn zoals de ear cuff.

De modeblog van

Wie is je favoriete designer?
Isabel Marant, haar kleding vind ik erg mooi en vrouwelijk.

De modeblog van

Heb je een mode-icoon?
De Olsen twins. Zij dragen geweldig leuke kleding en gaan altijd super fashionable de straat op. De één is soms wat netter gekleed en de ander wat meer bohemian. Twee stijlen die ik ook graag draag!

De modeblog van

Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
Iedereen heeft een eigen stijl en ik kan niet beoordelen of iemand stijl heeft of niet. Wel vind ik dat je je outfits een eigen draai moet geven en niet zomaar moet nadoen!

De modeblog van

Waar haal jij inspiratie voor outfits vandaan?
Mijn inspiratie haal ik van LookBook en blogs die ik volg. Ik volg veel verschillende blogs, zoals: Stylescrapbook, After DRK, Bleed for Fashion en The Sartorialist.

Wat vind jij van de stijl van Anna Chen?

Door Eline

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved