Behind the Girlscenes #30

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Behind the girlscenes

Annemerel was afgelopen op vakantie in Italië, maar haar roze MacBook Air was gewoon mee hoor!

Behind the girlscenes

En haar iPhone ook, en terwijl Annemerel in de zon spastisch haar Twitter Timeline lag te vernieuwen (verslaafd) dacht haart iPhone, ik KAP ermee, ik heb het te heet. Hahahaha.

Behind the girlscenes

Hoeveel ijsjes er afgelopen week gegeten zijn? VEEL! Dit Limoen ijsje was ERG lekker.

Behind the girlscenes

Zondag was Danique aanwezig bij de Modefabriek. Allerlei leuke en nieuwe artikelen werden getoond en bij Fred de la Bretonniere was het feest. Samen met een collega mocht zij een paar nieuwe Shabbies uitkiezen. Pretty lucky lady!

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

Het was erg warm op kantoor, dus blote benen waren een grote verfrissing! Toch zaten we niet stil, want Eline en Jitske hadden hun handen vol aan alle bedank-pakketjes en agenda's die weer op de bus moesten.

Behind the grilscenes

Behind the girlscenes

Ladies, hebben jullie de gloednieuwe nieuwsbrief al gezien? Dit weekend hebben wij de boel omgegooid en gekozen voor een nieuwe nieuwbrief geheel in de stijl van de nieuwe Girlscene. You like? Je kunt je heel makkelijk hierop abonneren, zodat je iedere week op de hoogte blijft van de leukste en nieuwste artikelen.

Behind the girlscenes

Oeh, spannend he? Op de redactie hebben we met z'n allen ideetjes op papier gezet. Hier zie je een rijtje met onderwerpen waar wij graag nog over willen schrijven. Crea bea! Binnenkort dus al deze artikelen op Girlscene.nl

Behind the girlscenes

Baal jij er ook zo van dat je wimpers niet heel erg lang zijn? Helaas wordt niet iedereen met een paar mega wimpers geboren, maar daar lijkt nu een oplossing voor te zijn! Danique is heel benieuwd naar het resultaat en is alvast begonnen met een review over dit nieuwe product waar we ook een winactie mee gaan opzetten. Zie hierboven de 'voor' foto! To be continued..

Behind the girlscenes

Behind the grilscens

Meiden, we zeggen vaak dat wij de leukste baan van de wereld hebben, maar deze hitte.. Op kantoor hebben wij helaas geen airco en rond 13:00uur is het hier bijna niet meer uit te houden. De ventilatoren draaien overuren en de deo's zijn niet aan te slepen! Gelukkig schijnt 's avonds ook nog het zonnetje en kunnen wij dan ook nog heel eventjes genieten van dit prachtige zomerweer.

Behind the girlscens

Hebben jullie onze grote vriendin al ontmoet? Lola loopt iedere dag vrolijk rond op de redactie en groeit als een tierelier! Ze luistert heel goed en vrolijkt ons allemaal op. Gezellig toch?

Behinds

Behinds

Danique is zomer- en glitterproof! Met een lichtblauw kleurtje (nummertje 500'Peppermint' van Rimmel) op haar nagels was ze nog niet helemaal tevreden, maar een paar glittertjes (van American Apparel) maken de look helemaal compleet. You like?

Behind the girlscenes

Vinden jullie deze kleur ook niet super mooi? Met dit warme weer is een frisse snack tussendoor altijd erg fijn. Een stukje grapefruit frist ons weer helemaal op! Je moet hier natuurlijk wel van houden ;-)

Behind the grilscenes

Behind the girlscenes

De twee hardwerkende stagiaires! Jitske is alweer dik twee weken aan het werk op de redactie, terwijl Eline nog maar een weekje blijft. Time flies when you're having fun!

Behind the girlscenes

Behnid the girlscenes

Behind thje girlscenes

De afgelopen maanden kon heel Nederland weer losgaan! Lays gaf iedereen de kans om een nieuwe smaak te verzinnen en wij mochten donderdag raden welke drie smaken ze hebben gekozen. Eentje was duidelijk onze favoriet, waarschijnlijk met ui en/of knoflook en de andere twee leken nogal op elkaar (spaghettisaus??). Vrijdagochtend ontvingen we een persbericht met daarin de drie smaken: Aioli e Aglio (de knoflook hadden we dus duidelijk goed), Whiskey cocktail en Spicy reggae chicken. De spaghettisaus was dus ver te zoeken...

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene