Behind the Girlscenes #31

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Behind the girlscenes

Yes, wij werken op de meest creatieve redactie ever! Het was afgelopen week te heet op kantoor en dus tijd voor een paar goeie afkoelers. Iedereen was zo in z'n nopjes met de ijsklontjes in ons drinken of het raketje aan het eind van de middag, dat iedereen 'toevallig' hetzelfde deed op Instagram. Tja.. We inspireren elkaar gewoon ;-)

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

Dit weekend is er flink geshopt door de meiden! Jitske had zaterdag de wekker extra vroeg gezet zodat ze op tijd bij de Primark was om dit leuke blousje te scoren. Eline is een middag gaan shoppen in Limburg en kwam de redactie binnengelopen op deze zwarte wedges. You like?

Behind the girlscenes

Hiep hiep hoera voor Theo en Thea! Hoe leuk is deze kaart? Danique is weer druk aan het werk deze week en kan dus helaas niet op het verjaardagsfeest van haar vader zijn. Toch wilde ze hem verrassen en hoe kan dat beter dan met deze grappige kaart?

Behinds Behinds

Behinds

Behinds

Joepie, Annemerel is weer terug van vakantie! Ze heeft heerlijk gechilled, gezwommen, is gaan hardlopen en heeft genoten van alle lekkere hapjes en drankjes. Sinds woensdag is ze weer op kantoor en ze verraste Danique met een klein cadeautje. Hoe leuk zijn deze Marc Jacobs potloden? De rest van de redactie kon alleen maar denken: 'Ahh, hebben, hebben, hebben!'

behinds

Danique had ook een "cadeautje" voor Annemerel. Ze mag een E-reader van Kobo testen! Daar begon ze natuurlijk gelijk mee... Als eerste op haar leeslijst? "Bared to You: A Crossfire Novel" van Sylvia Day. Het schijnt "de nieuwe Fifty Shades" te worden. We houden je op de hoogte.

Behinds

Toen Danique ging shoppen afgelopen weekend kwam ze dit schattige ringetje tegen. Ze was opslag verliefd! Ook heel makkelijk zelf te maken.

behinds

Doen jullie al met onze Nike missie? #RUNINSTYLE . Annemerel deed deze week hard haar best!

behinds

En dat moest natuurlijk beloond worden met een nieuw hardloopshirtje!

Behinds

Behinds

Bubbles, I see bubbles! Hoe schattig is deze bellenblaas? Wij kregen 'm cadeau en Danique kon het niet laten om af en toe een paar bubbels de lucht in te sturen! Lekker vrolijk op een heet kantoor.

behinds

Wohooo! Er zijn weer veel Girlscene Schoolagenda's besteld deze week! De adressen worden er hoogstpersoonlijk door Danique met de hand opgeschreven en ze plakt er zelf de postzegel op. Geeft je agenda net dat beetje meer, toch? Hahaha! Heb je hem nog niet? Bestel hem dan hier!

Behind the Girlscenes

Deze week brak de laatste stageweek van Eline aan... :( Time flies when you're having fun! Niet getreurd, haar opvolgster -Jitske- is net zo'n bikkeltje!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene