News

Deze foto heeft de meeste likes OOIT op Instagram

Ook al zeg je dat het aantal likes je niks doet, toch is het stiekem wel leuk als je er veel krijgt. Daar weten celebrities alles van. De sterren kunnen altijd rekenen op miljoenen likes. Maar welke foto heeft nou de meeste likes ooit? Het record was in handen van Kendall Jenner met 3,6 miljoen likes, maar is van de troon gestoten door een andere ster met maar liefst 4 miljoen likes! Kun jij raden wie het is?

Sorry Kendall, jij bent niet meer de Instagram queen! Niemand minder dan Selena Gomez gaat er met de titel vandoor. De zangeres heeft het Instagram record van meeste likes op een foto óóit verbroken. 

Selena deelde twee weken geleden een foto met haar 89,2 miljoen Instagramvolgers – ook dat is een record – en heeft inmiddels zoveel likes gekregen dat het kiekje officieel de meest populaire ooit is. De zangeres heeft 4 miljoen likes gekregen, dat is 400.000 meer likes dan het vorige record. 

Het record is enorm goed nieuws voor Coca Cola. Op de foto is namelijk te zien dat de zangeres een colaflesje vasthoudt waar haar lyrics op staat. Leuke reclame voor het frisdrankmerk! 

Snap jij waarom deze foto de meeste likes heeft gekregen?