Fashion

Even voorstellen!

Hi Girlscene lezeressen! De komende weken zullen wij, fotografes Kiki & Karen en styliste Kirsty, jullie verslag doen van een super leuke fototrip die we afgelopen week gemaakt hebben! Samen met twee modellen en een visagiste zijn we in een volgepropte auto afgereisd naar het “altijd zonnige” Frankrijk. Een aantal weken lang plaatsen we hier op Girlscene een fotoverslag met onder andere backstagebeelden van onze reis met als afsluiter het eindresultaat van de verschillende shoots!

Allereerst zullen wij ons even voorstellen...

Fotoverslag

Kiki Rigters
Kiki is 21 jaar oud. Momenteel is zij aan het afstuderen op de fotoacademie richting modefotografie. Kiki's stijl kan je omschrijven als super vrouwelijk, elegant & sterk. Ze wil een perfect plaatje creëren. Op haar website krijg je al een idee van al haar werk!

Fotoverslag

Karen van Duijvenbode
Karen is 22 jaar en op dit moment ook aan het afstuderen op de fotoacademie. Ze zit in hetzelfde jaar als Kiki. Karen maakt bijna alleen maar foto's in de natuur uitsluitend met daglicht. Ze houdt heel erg van buiten zijn en is daarom veel op het strand te vinden. Dit zie je ook terug in haar foto's. Ze werkt het liefst met jonge modellen die ze lekker vrij laat bewegen en dansen op haar foto's. Haar fotowerk is te zien op haar website.

Fotoverslag

Kirsty van Breemen
Kirsty is negentien jaar en altijd bezig met mode & haar uiterlijk. Na de middelbare school besloot ze dat ze een stylingopleiding wilde doen. Momenteel studeert ze aan de Artemis Academie HBO allround styling (mode, media, interieur en food) in Amsterdam. Ze is nog maar net begonnen met het stylen van fotoshoots, maar wilt er nog veel verder mee doorgaan. De komende maanden gaat ze stage lopen bij Unlimited PR, een van de grootste pr bureaus in Nederland. Benieuwd waar Kirsty haar inspiratie vandaan haalt? Gewoon op internet!

Fotoverslag

Pia van de Beuken
Pia is zeventien jaar en is model bij Max Models. Ze is haar modellencarrière begonnen door op haar dertiende mee te doen aan de Fancy modellenwedstrijd. Ze heeft al verschillende leuke opdrachten gehad voor onder andere de Fancy, Cosmogirl, Avantgarde & meegelopen met fashionweek. Momenteel zit Pia nog op de middelbare school en volgend jaar wilt ze graag naar de kunstacademie. Haar portfolio staat al een tijdje online!

Fotoverslag

Joyce van Esch
Joyce is 25 jaar oud. Ze is al vijf jaar werkzaam als stewardess maar wist altijd al dat ze meer wilde dan dat. Daarom is ze iets minder gaan werken en heeft meer tijd vrijgemaakt om haar passie visagie & haar uit te voeren. Ondertussen is Joyce hard op weg om meer en meer visagie werk te doen en naar de top te klimmen.

Fotoverslag

Suzanne
Suzanne is 22 jaar en al een tijdje model bij Touche Model Management. Voordat ze bij Touche zat, heeft Suzanne bij meerdere bureaus gezeten. Ze is ooit begonnen bij Elite Model Management. Omdat ze meer commercieel modellenwerk wilde gaan doen is ze bij Touche gegaan. Suzanne is nu een aantal jaar vooral bezig geweest met studeren. Daar is ze nu mee klaar en wil het modellenwerk weer oppakken en haar portfolio uitbreiden!

Hou volgende week dus goed Girlscene in de gaten voor ons eerste echte verslag!

Tot snel ladies! 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved