Beauty

5 beautybloggers die je nog niet kent

2

Blogs zijn razend populair. Bijna elk meisje heeft tegenwoordig wel haar eigen website om de mooiste outfits en beste aankopen te delen met haar lezers. Sommige blogs kent iedereen wel, zoals die van Mascha en Vera Camilla, maar in dit artikel willen wij juist de wat minder bekende bloggers in het zonnetje zetten. Benieuwd welke online dames nog meer de moeite waard zijn?

Beautycloud.nl
Anneloes is een student diergeneeskunde in Gent en daarnaast dus ook een beautyblogger. Ze woont in het gezellige Zuid-Limburg en is pas 20 jaar oud. Haar liefde voor fotografie is goed terug te zien aan de overvloed aan prachtige plaatjes op haar site en Instagram. Op YouTube is ze ook te vinden en haar Superheroes VS Supervillains look voor de NYX face awards is echt het bekijken waard! In nog geen drie jaar tijd heeft ze een flinke groep volgers weten te verzamelen. 


Beauty by Esmee x
Esmee is de jongste meid uit het rijtje, met haar 16 jaar heeft ze een prachtige blog weten neer te zetten. Ze heeft al duizenden volgens op Instagram en als je even een kijkje neemt op haar feed, zal je snel begrijpen waarom. Ook op YouTube doet ze het goed en flimpjes waarin ze haar stash laat zien zijn voor alle beautylovers heaven. Ze reviewt heel veel MAC producten (altijd goed) en heeft daarnaast een geweldig gevoel voor mode. In de gaten houden deze meid! 


Sarah Rebecca
Sarah ken je misschien wel al. Ze heeft namelijk bijna 30.000 abonnees op haar YouTube kanaal en dat heeft ze helemaal verdiend! Ze heeft een master Orthopedagogiek afgerond aan de Universteit Utrecht en werkt momenteel parttime in het speciaal onderwijs. Deze dame vlogt er daarnaast lekker op los en ook voor kleding- en haartips kan je bij haar terecht. Haar artikelen gaan terug tot 2009 en dat laat wel zien dat ze een doorgewinterde blogger is.


X Wies X
Wies is een studente uit Amsterdam en zij studeert daar communicatie. In haar vrije tijd is ze daarnaast ook nog eens freelance make-up artist. High end make-up is haar favoriet en dat is goed te zien aan de prachtige producten die ze gebruikt. Van een beetje experimenteren is ze niet vies, blauwe oogschaduw, paarse lippen en gekleurde contactlenzen worden moeiteloos met elkaar gecombineerd. 

 

Een foto die is geplaatst door Wies (@xwiesx) op


Elisabeth's Musthaves
Lisa is 26 jaar oud en heeft al meer dan 300 (!) artikelen op haar blog staan. Ze maakt prachtige foto's en werkt in haar eigen nagelsalon in Oss. Deze blogger heeft het niet altijd makkelijk gehad, ze is namelijk chronisch ziek. Gelukkig geniet ze volop van het leven en voor beauty, lifestyle of mode moet je op haar blog zijn! Ze heeft ook een YouTube-kanaal, hier vind je om de zoveel tijd geweldige make-up tutorials. 

Wie is jouw favoriete beautyblogger?

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 2 jaar geleden Demi

    ik heb ook een beautyblog :P luv it

  • 2 jaar geleden Britt

    Toevallig ken ik ze allemaal, maar ze zijn inderdaad heel fijn!

  1. 1