Behind the Girlscenes #32

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

erwtensoep
Danique was deze maandag lekker vrij en van Eline hebben we helaas afscheid moeten nemen. Omdat Jitske anders helemaal in haar uppie op de redactie moest zitten, werkte ze vanuit huis. Haar vader was op vakantie dus er was totaal geen eten meer in huis en het was zo'n ontzettend drukke dag dat ze niet eens tijd had om boodschappen te doen! Het enige voedsel dat ze kon vinden was deze heerlijke kom erwtensoep. Heel erg lekker!

agenda

annemerel
De agenda's vliegen nog steeds de deur uit! Zo had Annemerel haar handen vol aan het opsturen van al deze agenda's. Kijk eens naar die stapel! Heb jij er ook al een?

waterfles

waterfles
Danique werd deze week blij gemaakt door P&G beauty met een superleuke en hippe Bobble waterfles. Hiermee drinkt ze schoner water zonder het milieu te belasten. Een win-win situatie dus, want deze herbruikbare waterfles filtert het kraanwater terwijl je drinkt!

essie nagellak

essie nagellak
Deze week kregen wij een leuk pakketje van Essie binnen met de nieuwe herfstcollectie! Natuurlijk hoort bij deze mooie kleuren een review, 1 september komt hij online! P.S.: let vooral niet op de dikke sjaal van Jitske, ze was dit weekend naar Solar geweest dus ze was een beetje verkouden geworden van het slapen in een koude tent!

panterhoesje
Jitske scoorde deze week dit panterprint iPhone hoesje bij Primark, leeeeuk!

testen

lippenglos
We kregen niet alleen nagellakjes van Essie, ook New York Color stuurde ons leuke nagellak (waaronder de kleur goud en zwart met glitters!) en deze schattige appel-lipbalsems. Deze zullen wij natuurlijk ook voor jullie reviewen, dus nog meer reden om Girlscene goed in de gaten te houden!

danique

danique
Danique was dit weekend heerlijk wezen shoppen in Düsseldorf met haar vader. Ze komt dus al de hele week aanzetten in hele mooie outfits! Dit keer was het een nieuwe mintgroene trui met open rug en bloemenbroek van Zara, beiden voor een spotprijsje! Halleluja sale, what's next?

foto cake
Joyce van Fashionscene was deze week jarig en trakteerde ons op zelfgebakken cake en chocolade hazelnoten, wat hebben we weer genoten! Volgende week zijn Danique en Jitske allebei jarig, dus deze cake zal zeker niet de laatste zijn..

behinds
Annemerel liep deze week weer lekker veel hard met de #RUNINSTYLE hashtag.

behinds
De lekkerste after-running-snack volgens Annemerel?! Yoghurtijs met rode vruchten.

leslie
Wij kregen van KOH ook nog een aantal potjes nagellak binnen, Fashionscene's Leslie heeft alvast een vrolijk lichtpaars kleurtje op haar nagels gelakt. Deze kleur past heel goed bij haar mooie ring. Natuurlijk komt ook hier een review van!

taart
Deze taart kreeg Fashionscene van G-Shock horloges, smullen!

fab

fab

fab
Fab. opende zijn deuren op donderdag 8 augustus en daar waren Danique en Jitske natuurlijk als eerste bij! Voor een nog niet geopende deur stonden ze al klaar om naar deze winkel te kijken. Fab. heeft een oude kapperszaak omgetoverd tot een mooie winkel met de leukste tassen, schoenen, iPad hoesjes, noem maar op! Dit werd gevierd met de nodige cupcakes en cocktails, lekker!

jitske reviews
Zoals beloofd komen er een hoop reviews aan! Jitske lakte de hele week al haar nagels in allerlei kleurtjes.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene