Lifestyle

De lijnen op de achterkant van jouw iPhone hebben dus een functie

Heb jij een iPhone 6? Dan is het je vast weleens opgevallen dat er op de achterkant van je smartphone witte lijnen zitten. Of misschien niet, maar dan weet je het nu ;-). Je zou denken dat deze witte lijnen er voor de sier zitten, maar wat blijkt… ze horen niet per se bij het ontwerp. De witte strepen hebben een speciale functie! Kun jij raden waar deze witte strepen op de achterkant van je iPhone voor dienen? 

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons leven, maar er was écht een tijd dat we het zonder moesten doen. Het is nog niet zo lang geleden dat we zonder mobieltje door het leven gingen. In de loop der jaren zijn mobiele telefoons enorm ontwikkeld. Girlscene’s Emma had vroeger een mobiel gekocht waar ‘Nú met SMS’ op de verpakking stond, moet je nagaan! En die grote koelkasten met enorme antennes kun je je vast ook nog wel herinneren. 

Gelukkig is die tijd voorbij! Slimme techneuten hebben uitgevonden hoe ze mobieltjes zo slim en compact mogelijk kunnen krijgen. En daar hebben de witte lijnen ook mee te maken! De witte lijnen werken als een antenne. Ze zorgen ervoor dat jij je met jouw netwerk kan verbinden. Slim toch… het lijkt gewoon alsof ze bij het design horen! 

Zijn jou de witte lijnen ooit opgevallen? Wist jij van deze functie? 

Bron