Behind the Girlscenes #33

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

pinterest
Volg jij Girlscene al op Pinterest? DOEN!!

spice girls
Ook wij waren aan de buis gekluisterd tijdens het optreden van de Spice Girls tijdens de Olympische Spelen in Londen. We waren heel benieuwd in welke outfits de meiden dit keer zouden verschijnen. Ze zagen er weer super uit! Ziggaaaa Zig aaaaah! Wat vond jij ervan?

jitske's mama
Maandagavond verscheen de moeder van Jitske op de redactie! Ze kwam speciaal uit het 'verre Brabant' om gezellig een avondje uiteten te gaan. Jitske was alleen nog niet klaar, dus werd moeders in een stoel gezet zodat ze even kon wachten. 'Och wat zit je hier toch mooi!' is een zinnetje dat vaak gezegd werd ;)

danique was jarig
Zoals jullie misschien al wisten was Girlscene's hoofdredactrice Danique deze week jarig! Ze kwam aanzetten met deze heeeeeerlijke zelfgemaakte(!) taartjes! De linkse taart was eigenlijk een gigantische oreo en rechts zie je een kokostaartje. Dat was smullen!

danique was jarig
Bij een verjaardadg hoort natuurlijk ook een cadeautje! Zo werd Danique verwend met een Zara cadeaukaart van alle meiden van de redactie. Hiep, hiep hoera!

agenda's

agenda's
Na de traktatie moesten we weer druk aan het werk, er waren namelijk meer dan 60 agenda's verkocht dit weekend! Annemerel kreeg de taak om deze te verzenden. Kom op Annemerel, je kan het! Dat betekent wel dat we nog maar een paar agenda's over hebben! Klik hier voor de shop.

een man op ons dak!
Al een paar dagen lang lopen er allerlei mannen rond op het dak bij ons op kantoor om het te repareren! Omdat het hier erg warm is, lopen ze allemaal zonder shirt. Balen dat er geen 20-jarige hotties bij lopen!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene