Celebs

Wie draagt het beter: Shay Mitchell vs. Ashley Benson

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. In dit artikel behandelen we Shay Mitchell en Ashley Benson, beter bekend als Buttahbenzo. De actrices spelen samen in Pretty Little Liars én zijn de beste vriendinnen. Wie heeft de beste stijl: Shay of Ashley?

Shay Mitchell
Shay omschrijft haar stijl als veranderlijk.”Er zijn dagen dat ik wakker word en een flower child wil zijn, op andere dagen wil ik alleen maar zwart dragen en soms ga ik juist voor sportief en rock ik mijn Jordans,” zegt de actrice over haar stijl tegenover Seventeen. Maar als Shay een kledingstuk moést kiezen dan zou ze voor een zomerjurkje gaan. Dat zie je ook terug in haar casual style. De actrice draagt vaak jurkjes in combinatie met high heels. En af en toe kleedt ze zich juist stoer en edgy! Op de rode loper gaat Shay veelal voor sexy en vrouwelijk. Ze is dol op jurkjes met kant, studs en een laag decolleté. Saillant detail: Shay draagt het liefst geen beha!

Casual

Rode loper

Ashley Benson
De andere helft van Buttahbenzo heeft een geheel andere stijl. Ashley kleedt zich in tegenstelling tot Shay een stuk meer casual. Althans, dat geldt voor haar dagelijkse outfits. Op de rode loper gaat ze all out, ze draagt het liefst een pak met een sexy touch. Haar red carpet style is een stuk vrouwelijker en chiquer! De stijl van Ashley is heel anders dan die van haar personage. Hanna draagt graag hakken, Ashley heeft er een hekel aan. De actrice draagt het liefst een T-shirt, jeans en Converse sneakers. Heel simpel, omdat ze tijdens haar werk altijd opgedoft moet zijn.

Casual

Rode loper

Wie heeft de beste stijl: Shay of Ashley?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀