Celebs

7 celebs die met een fan zijn getrouwd

Hoe zou het zijn om een celebrity te daten? Iedereen heeft er weleens over gefantaseerd. Hand in hand lopen met Harry Styles of op een romantische vakantie met Justin Bieber… Keep on dreaming! Maar voor sommige fans is die droom werkelijkheid geworden. Hoewel de meeste sterren met andere sterren trouwen, zijn er ook een aantal celebs die in het huwelijksbootje stapten met fans!

Kim Kardashian
Kim Kardashian en Kanye West zijn dan wel een Hollywoodstel, maar het begon ooit met een crush van Kanye. De zanger had al lange tijd een oogje op de realityster, ver voordat ze begonnen met daten. Creepy roddel: naar verluidt tekende Kanye zichzelf op de jaarlijkse Kardashian kerstkaart, omdat hij zo graag bij de familie wilde horen. Nadat Kim en Kanye hun relatie bekend maakten, onthulde de zanger dat hij al lange tijd fan was van zijn vrouw. “Ik wilde heel lang dat zij mijn vriendin zou worden,” zei Kanye.

Tom Cruise
Tom Cruise en Katie Holmes zijn ook beide bekend, maar voordat Katie in de schijnwerpers stond was ze groot fan van haar toekomstige man. De actrice zag Tom als jong meisje op tv in Dawson’s Creek en had meteen een crush op hem. Maar het ging nog een stukje verder dan alleen een crush. “Mijn zussen hadden het over Top Gun en ik zei, ‘Op een dag ga ik met hem trouwen’. Het was niet dat ik mij afvroeg hoe ik hem moest ontmoeten. Ik wist het gewoon. En waarom niet? Hij zou mij ook leuk vinden. Ik ben leuk,” verklaarde Katie tegenover de Amerikaanse Glamour. Helaas hield het huwelijk geen stand.

Anne Hathaway
Anne Hathaway ontmoette haar man Adam Schulman in 2008. Ze leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden. Voordat Anne en Adam elkaar kenden, was Adam groot fan van de actrice. De twee trouwden in 2012 en hebben onlangs hun eerste kind gekregen, Jonathan.

Patrick Dempsey
Patrick Dempsey is met zijn grootste fan getrouwd. Jillian Dempsey is kapster en hij maakte een afspraak in haar salon. Jillian geloofde niet dat het om de échte Patrick ging, totdat hij haar salon in kwam lopen. De kapster werd enorm zenuwachtig en zelfs een beetje licht in haar hoofd. Blijkbaar kon ze haar zenuwen goed verbergen, want de twee begonnen met daten in 1999. Ze hebben drie kinderen samen.

Julia Roberts
Julia Roberts heeft enige ervaring met beroemde vriendjes, maar uiteindelijk is ze gevallen voor een fan. Danny Moder is cameraman en was groot fan van de actrice. Hij had de eer om haar voor zijn camera te hebben en op een gegeven moment sloeg de vonk over. Het stel is inmiddels 14 jaar getrouwd.

Matt Damon
Matt Damon heeft enorm veel beroemde vriendinnen gehad, maar dat bleek keer op keer geen succes. Uiteindelijk leerde hij Luciana Barroso kennen. Luciana was barvrouw en ze ontmoetten elkaar toen Matt Damon opnames had voor de film Stuck on You. Luciana werkte achter de bar in een restaurant dichtbij de filmset. De acteur dook onder in het restaurant om een groep fans te vermijden. Luciana was ook fan van Matt, maar deed net alsof er niks aan de hand was. Met succes! De twee trouwden in 2005.

Jessica Alba
Cash Warren was groot fan van Jessica Alba. Uiteindelijk had hij het geluk om haar te ontmoeten. Hij werkte als productie assistent voor Fantastic Four. De twee ontmoetten elkaar op de set. Jessica onthulde dat er meteen iets was tussen hen twee. Jessica en Cash zijn nog steeds gelukkig getrouwd en hebben twee dochters.

Met welke celebrity zou jij het liefst daten?

Bron

Must reads 👀