Beauty

Dit make-up merk moet iedere beautyliefhebber kennen

Elk meisje meisje is onderhand wel bekend met MAC of Essence, maar nieuwe make-up merken ontdekken kan soms lastig zijn. Hoe weet je of iets van goede kwaliteit is en of het product wel het geld waard is? Catherine test de felle Unicorn Lipsticks van het Amerikaanse Lime Crime. Benieuwd wat zij ervan vindt? Lees dan verder.

Lime Crime kende ik – Catherine – al langer er toen ik hoorde dat de prachtige en felle Unicorn Lipsticks uit het assortiment gehaald worden, heb ik ze als de wiedeweerga nog even in mijn virtuele winkelmandje gegooid. Ik koos voor Great Pink Planet en Airborne Unicorn. Beide kostte €7,24 per stuk. Een week later kamen ze netjes met de post binnen en toen ik het doosje opendeed werd ik meteen verliefd. De neonroze hulzen zijn helemaal mijn smaak. Lekker overdreven en ze zien er bijna uit als speelgoed. 

Iets wat me meteen opviel was de lichte vanille geur, moet je van houden, maar het is zeker niet te overweldigend. De hulzen zijn wel van hard plastic en voelen dus niet heel zwaar aan. Handig als je ze in je tas mee wil nemen, maar het voelt wel iets goedkoper. Ik was erg benieuwd naar de swaches, aangezien ik al zoveel positieve reviews gelezen had. 


De swatches zien er gelukkig inderdaad heel mooi uit. Super romig en ik kreeg de kleuren zelfs niet van mijn arm af. Het pigment is ook erg goed, aangezien de lipstick in één laagje dekkend is. Ik vond het wel een beetje spannend om deze heftige kleuren aan te brengen, zou ik zo het huis uit durven gaan? 


Zoals je ziet zijn beide kleuren semi-mat, wat de lippen niet uitdroogt. Bovenaan zie je Airborne Unicorn en stiekem vind ik deze wel heel erg gaaf. Die ga ik zeker dragen naar een festival of feestje. De roze kleur (Great Pink Planet) vind ik iets moeilijker, aangezien deze zo licht is. Dat kleurt namelijk een beetje flets bij de rest van mijn gezicht. De lipstick dekt wel heel goed en blijft minimaal 4 uur mooi zitten. Er wordt door Lime Crime ook niet beloofd dat de kleur longlasting is, dus eigenlijk is dat prima. Daarna zie je dat de kleur geleidelijk aan vervaagt. Je voelt de lipstick nauwelijks zitten, maar ze hebben wel de neiging om in de lijntjes te trekken.

Toen ik een beetje aan het spelen was met de kleuren, kwam ik erachter dat deze lipsticks perfect zijn om een ombre look mee te maken. Ik bracht Airborne Unicorn op een normale manier aan en stipte het midden van mijn lippen aan met Great Pink Planet. Even met je lippen over elkaar wrijven en klaar is jouw ombre lip! Ik denk dat ik deze combinatie nog mooier vind dan de twee lipsticks apart.

Ik ben ontzettend gelukkig met mijn lipsticks. Het bestellen was heel makkelijk: ik betaalde met PayPal en na een week kwamen ze binnen. Ik zal wel aanraden om met PayPal te betalen en niet met creditcard, in het verleden is namelijk wel eens wat misgegaan met gegevens van klanten. Google maar eens op ‘Lime Crime Controversy’. Ik was gewoon erg tevreden met de manier waarop mijn bestelling verwerkt werd en de lipsticks kwamen ook nog eens binnen in een mooi doosje. Het verzenden kostte rond de €13 wat ik niet absurd veel vind en het pakketje kon ik online ook nog eens heel makkelijk in de gaten houden.  

+ Mooie verpakking 
+ Erg dekkend
+ Vanille geur
+ Fijne formule
+ Voelt de lipstick niet zitten
+ Niet duur (€7,24 per stuk)
+ Goede en snelle verzending

– Niet zo draagbaar
– Nog maar weinig kleuren beschikbaar en voor korte tijd nog maar
– Kan lijntjes benadrukken

Wat vinden jullie van deze bijzondere lipsticks?

Bron